I en lång intervju ger Gearbox Steve Gibson dig ytterligare skäl till varför Duke Nukem Forever blir universums bästa spel.

Förra veckan kunde ni läsa en fyllig artikel om FZ:s äventyr med Duke Nukem i Las Vegas. Har ni fått nog? Inte vi heller.

Om ni behöver fler anledningar (och det är inte troligt) till varför ni ska springa i raketfart till affären och köpa ett ex av #Duke Nukem Forever den 6 maj kommer här Gearbox Steve Gibson med ytterligare en hel hög. Från Las Vegas och Duke Nukems Titty City, givetvis.

[video=7212]

Inte direkt, Duke Nukem är en äkta man, inte en PC-anboy och p12a av stora mått :P Om något borde han ha krossat en PC och sagt "FU Pirates, you ruined Pc gaming" sen slagit på sin konsol och njutit av spelet :P This is the future, be a part of it or... 15/02 Nej du har inte missat något då det verkar som Gearbox medvetet valt att inte prata om det utan kommer göra det vid ett senare tillfälle enligt deras vd (såg detta på videon Return of the Duke Interview på GT). I senaste avsnittet av GTTV så besöker de... 15/02 Visst är det konsolstyrning i filmen... Suck... Gråter en smula inombords. det bästa introt med Duke vore om han satt och spelade sitt spel och sedan kastade handkontrollen på marken, stampat sönder den och gick fram till sin PC istället, satt igång sit... 15/02 Steve borde kanske nyktra till innan han ställer upp på en intervju... 15/02 Verkar så sjukt klockrent, kommer känna mig som en tonåring igen när man sitter och garvar åt Dukes suveräna oneliners. Can't wait! 15/02 allvarligt, fjorton år har gått och nu är det endast ett fåtal månader kvar innan släpp, men fortfarande finns d inte en gnutta information om det absolut viktigaste; multiplayern!!! eller är det jag som har missat någonting? det var ju liksom det mest... 14/02 Tror snarare att det blir universums ROLIGASTE spel. 14/02 Minns första trailern på DNF och kan bara hålla med, fick mig att bli riktigt sugen på spelet och trailern visade upp en grafik som inget annat spel var i närheten av. Hade det kommit ut då så hade det nog varit ett av de mest grafiskt avancerade spelen... 14/02 Så sant som det var sagt. 14/02 Duke Nukem 64 var nog det mest spelade spelet i min 64 samling (Ja mer än Golden eye ) Grymt många timmar Co-op i det : ) 14/02
Skicka en rättelse