Microsofts heta konsolpaket innehåller Xbox 360, handkontroll och lovande actionliret Homefront.

Ett nytt konsolpaket innehållandes en 250GB Xbox 360, en handkontroll och spelet #Homefront är på väg, meddelar #Microsoft och #THQ. Prislapp och släppdatum är ännu oklart, men förmodligen finns paketet ute lagom tills actionspelet Homefront släpps den 18 mars.

Vi har sedan tidigare kunnat avslöja att all Homefront-DLC släpps först till Xbox 360, så nog verkar det som utvecklarna #Kaos Studios satsar lite extra på den gröna versionen. Alternativt att Microsoft lockat med Joakim von Ankas pengasäckar.

Mängder med information om spelet finner du i vår speldatabas. Du bör absolut inte missa vår förtitt!

Utöver Xbox 360 släpps Homefront också till pc och Playstation 3.

Väldigt sant Tommy_h, du har helt rätt. Om Forrest Fox slutar trolla och lär sig kolla info, så vet han att spelet portas FRÅN PC till konsol, inte tvärt omn. Vidare är PC-versionen speciellt utvecklad och har därför funktioner som moddverktyg, 3:e pers... 15/02 Rekommenderar att du inväntar PC versionen och kollar in det när det kommer! Även om det kommer till konsol så tror jag att Kaos kommer göra ett väldigt bra jobb, de känns lite seriösare än de andra nötterna där ute :) 15/02 Spelar det någon roll om det är en ripoff? Om cod är det så är ju alla andra spel som släpps också ripoff's! 15/02 Aaah, ska det även släppas på konsol. Tur jag fick veta det innan jag gjort något dumt som att köpa spelet till PC'n. Vill inte ha ännu en dålig konsolkonvertering som ligger och samlar damm i hyllan för att det är så dåligt gjort :P 15/02 Stämmer fullständigt. Infinity Ward (skaparna bakom CoD) var delaktiga i skapelsen av Medal of Honor Allied Assault. Dom lämnade företaget och skapade Infinity Ward i hopp om att göra ett liknande spel "så som dom ville ha det", och då blev det Call of... 14/02 Defenitivt inte en wannabe cod spel. Spelet har sjukt mycket mer att erbjuda än vad cod har kommit med. Jag rekommenderar folk att ta en titt på den officiella sidan o läsa lite om vad konsol inte får jämfört med PC. PS. Cod är bara en ripof från redan... 14/02 wannebe cod spel. 14/02 Tycker det ser roligt ut Rickard11. 14/02 Tycker homefront ser riktigt lovande ut. 14/02 är du beroende av cod elelr, ser ju bättre ut än heidie Klum! 14/02
Skicka en rättelse