Det är inte bara #LittleBigPlanet som det går [n=29935 trögt] för. Enligt färska novembersiffror från NPD mer än dubblades antalet sålda Wii i USA jämfört med samma period förra året, från 981 000 till 2,04 miljoner; Xbox 360 gick från 770 000 till 836 000; men Playstation 3 såg en minskning från 466 000 till 378 000.

I en kolumn i Washington Times skrivs det att #Sony "tycks vara fast beslutna att göra allt de kan för att hindra marknadspenetreringen för systemet i synnerhet och Blu-ray i allmänhet". Det är inte bara prissättningen som kritiseras, utan även dålig marknadsföring och faktumet att PS3 till skillnad från 360 inte stöder den i USA populära filmuthyrningstjänsten Netflix.

Argument som tryter? :-D Har varken HD-DVD eller Blu-Ray, ena är en föredetting och Blu-Ray känns mer som ett mellanformat som snart kommer att bytas ut. Det går ju utan underdrift segt att få liv i den marknaden. Men visst kommer det bli en PS3 framöve... 17/12 Bättre att hitta en fungerande ps3 i realådan än en RROD Failbox i soptunnan. Eller varför inte investera i en HD-DVD addon till xboxen lol lol garanterat next-gen.. nej vänta...... :-D http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10681 17/12 Fattigmans PC med en tre kärning PowerPC CPU och specialdesignad GPU? Då skulle nog alla konsoler vara fattigmans PC :-D Du verkar verkligen ha noll koll. ATI's drivrutinsproblem försvann för massa år sedan, det var i början med Radeonkorten men det var... 17/12 Alla utvecklare är nog överens om att det är enklare att utveckla spel på xboxen pga att det i princip är en fattigmans pc men bara för att man väljer den enkla vägen behöver inte resultatet bli det bästa. Sen att ATI skulle utveckla bättre hårdvara än... 17/12 Jag tror inte den är mer komplex än en PC eller en Xbox, den har bara mycket sämre utvecklingsverktyg. M$ har ju lagt mycket tid på att just utveckla bra utvecklingsverktyg, uppvaktat utvecklare istället för att idiotförklara dem som Sony och Nintendo... 16/12 Dock har denna generation blivit jäkligt hackig jämfört med de tidigare generationerna, MS stressade för att bli först ut och nu kommer de troligtvis bli först även nästa-gen vilket gör att konsollerna till slut kommer befinna sig i olika generationer.... 16/12 Vad gäller Mac kontra PC så är det ju MacOS som äter mer minne för när du kör boot camp så är det exakt som på PC. Jämförelsen Mac-PC haltar lite eftersom det är samma hårdvara numer. Vista kräver också mer minne på samma hårdvara för OS:et som fullkoml... 16/12 Enligt mig så har ps3:an redan stora problem att hänga med i dom högre upplösningarna, dom måste tok optimera spelen redan nu, vilket förklarar spel utvecklarnas snack om helt annat kodning och optimering till ps3:an än till datorn och xbox360. 16/12 Det är väl skit samma vilken av dem som har mest minne eller renderar si eller så än så länge? Det är först när det verkligen kommer spel på en av dem som absolut inte skulle gå att göra på den andra det börjar spela någon roll. 16/12 Vet att minneshanteringen sköts utav os:et och har inte påstått något annat heller. Tror fortfarande inte att PS3:an har något behov av mer ram då precis som Sito nämner Sony levererar vad som förväntas. Enda anledningen till att en del ser värre ut på... 16/12
Skicka en rättelse