En demo av Total War: Shogun 2 kommer snart vara spelbart för dig. Via Steam, och så vidare.

En demoversion av #Total War: Shogun 2 kommer finnas tillgänglig via Steam den 22 februari, meddelar #Sega och #Creative Assembly idag. Detta innebär att du kommer få möjlighet att prova på spelets nya kampanjkarta, som enligt pressmeddelandet ska vara riktigt vacker (?). Det meddelas även att om du skulle köpa via GameStop eller Best Buy så får du antingen ett extra stridsscenario - The Historic Battle of Kawagoe, alternativt extraresurser i kampanjen. Vad som gäller här hos oss och i våra lokala butiker är oklart.

När vi i början av månaden provade på den efterlängtade titeln var det med gott mod. Troligtvis, samt förhoppningsvis, blir strategiliret något utöver det vanliga. Denna gång kanske den artificiella intelligensen håller nivåer som inte får er att argt dra diverse internetskämt för nära och kära.

Säg inte att du missade CGI-rullen från liret. Gjorde du? Tur att vi tycker så mycket om dig att VI LÄNKAR MED VERSALER. Ett släpp är att vänta, Windows-exklusivt, den 18 mars på våra breddgrader.

Skicka en rättelse