Ett drygt års väntan belönas med gratis kartpaket och nya banor.

Minns du vår nyhet "Battlefield 2142-patch på gång"? Grattis, du har ett enastående minne – nyheten skrevs i november 2009. Men patchen har nu slutligen släppts, tillsammans med en ursäkt för sen ankomst och med expansionen #Northern Strike inkluderad utan kostnad.

[video=99]

Nytt versionsnummer blir 1.51 och i uppdateringen ingår bland annat ett par nya banor, buggfixar i fråga om hit detection och annat (se ändringslistan nedan). Patchen finns i nuläget endast för Windows-versionerna av spelet, Mac-versionen är enligt uppgift på gång. För att installera patchen krävs att du har version 1.50 installerad (länk nedan).

Ändringslistan:

Klicka för mer information

Fixes in v1.51:
Added extra account security fixes
Added fix for nVidia drivers to solve tinitus visual effect
Hit detection bug fix: Changed so that latency compensation history takes correct stored positions from buffer

New Features in v1.51:
Added Operation Blue Pearl by Bjorn Sundell with special thanks to Jason Brice for lightmaps and finishing
Added Yellow Knife, Molokai and Strike at Karkand 2142 maps made by Jason Brice
Added support for the Novint Falcon controller

Tack till henkka för detta #nyhetstips!
Spelade det för ett par veckor sen! va att inga problem å komma in på ett par matcher da :D 16/02 bättre sent än aldrig. bra att de släpper detta till slut som utlovat istället för att strunta i det och skylla på att det gått för lång tid och att "ingen" spelar längre. 16/02 Jag satte mig och spelade spelet. Efter ha spelat Battlefield 2 och Battlefield 2142 så frågar jag mig själv "Är det här verkligen vad alla BFBC2 whiners saknar?", visst, 64 spelare och commanders, fler och större squads, skitbra. Men shit vad kaotiskt... 16/02 Va? Finns det folk som fortfarande spelar detta. Tror jag har en sammanlagd speltid på 2-3 timmar eftersom det var totalt ospelbart när det kom. Men dom dom som spelar det så kan jag tänka mig att det är välkommet! 16/02 Måste börja leta fram ea downloadern, var väl där jag köpte spelet ifrån 16/02 Hoppas det inte blir samma med fler spel, som det allt oftare ser ut att bli - att dom tar fram ett spel och patchar den tills den inte säljer längre, sedan kommer en uppföljare. Det blir likadant med den, patchar tills den inte säljer och sedan kommer... 16/02 haha precis.. 16/02 Denna film är från betan men banan är densamma: http://www.youtube.com/watch?v=KKiYBTYkGVg 16/02 Strike at Karkand i 2142 version är riktigt kul. p.s. kul med tipstack :) 16/02 Kul, spelade det här om dagen faktiskt. Titan-läget är unikt och roligt, det är väl det och walkers som är skoj... ett tag. De lär ju få göra en nytappning i framtiden! 16/02
Skicka en rättelse