Samtliga återstående kampanjer från ettan samt en helt ny. Den nya fokuserar mer på gameplayinnovation än story. Läs vidare!

Om du inte fått nog med zombiemorfin i och med dagens fantastiska rulle på #Dead Island är det dags att vända blicken mot #Left 4 Dead 2. #Valve meddelar på den officiella Left 4 Dead-bloggen att ett nytt knippe DLC är på väg till Left 4 Dead 2 innehållandes inte bara en helt ny kampanj utan även att de tre som inte tidigare överförts från #Left 4 Dead.

Den nya kampanjen skapas av Matthew Lourdelet och har fått namnet Cold Stream. Matthew har tidigare skapat 2 Evil Eyes, och Valve menar på att Cold Stream kommer bjuda på än mer innovativa gameplayeffekter. Intressant med det nya DLC-paketet är att det gentemot de tidigare två, The Sacrifice och The Passing, fokuserar på att just innovera när det kommer till gameplay istället för att försöka föra storyn vidare.

Exakt när det släpps är tämligen oklart, men de menar på någon gång efter släppet av #Portal 2, vilket inträffar den 21 april.

Inom de närmsta veckorna kommer de däremot lägga till Cold Stream till användargränssnittet och låta Windows-spelare (ej konsol) betatesta kampanjen och ge input i dess nystartade forum.

Skicka en rättelse