Får alla tillgång till extra godsaker! Böcker handlar det om, som ger något speciellt.

Om du och 999 999 till laddar ner och loggar in i det stundande #Dragon Age II-demot innan första mars kommer alla ges tillgång till två prylar när fullversionen släpps, meddelar #Bioware på deras officiella sajt. Detta gäller för Windows-, Xbox 360- och Playstation 3-spelare sammanlagt, och inte var format för sig. Det du får när liret släppts i handeln, om ni lyckas, är in-game-böckerna The Far Cliffs of Kirkwall som ger pengar, och Lothering's Lament som ger erfarenhet.

Under förra veckan kunde vi meddela att den efterlängtade uppföljaren gått guld och antagligen ryker nästan skivpressarna av överansträngning för tillfället. Medan du väntar på dess stundande släpp den 10 mars till Windows, Mac, Playstation 3 och Xbox 360 kan du alltid spana in den senaste rullen i vårt arkiv.

[video=7168]

Nu vill jag bara ha ett svar från BioWare - om man köper spelet - kan man få spela sk**** i fred då utan att behöva delta i era social utspel, helgalna masshysteriska pre-order idiotier och banala lögner och bara få njuta av spelet? Om 100 000 personer... 18/02 Då kanske man ska ta å tanka ner det, tänkte egentligen inte göra det känns ingen mening med det är ju ett givet köp ändå :) 18/02 Nej, tänker inte utsätta mig för storyn i förtid, spellängden är väl redan kort nog... 18/02 "Det du får när liret släppts i handeln, om ni lyckas, är in-game-böckerna The Far Cliffs of Kirkwall som ger pengar, och Lothering's Lament som ger erfarenhet." Varför finns det inga böcker som ger pengar på riktigt? :p Ja indirekt så ger väl en massa... 18/02 Om vi alla laddar ner ett demo till vardera 360, PS3 och PC så räcker det alltså med att endast 333 334 personer går samman. Lätt match! 18/02 vilken jäkla lömsk marknadsföring tycker jag. om, om, om verkar bioware säga hela tiden nft. jag brukade oxå säga "om jag var milj... om jag bara var arton...så sku jag va lycklig"! när jag var typ 10. 18/02 Hur i helvete har jag missat att det ska komma en demo den 22 feb!? Katastrof! Tur att man har testat det på Gamex mässan lite grann dock... inte så mycket till handling då dock! Nu är det brådis att bli klar med Dead Space 2 och Two Worlds 2... Har fan... 18/02 Inga problem att ladda ner det, bara att sticka till piratebay och tanka.... ;) Va, var ett demo de menade? Trodde de ville belöna folk som laddade ner via piratebay, tänk vad fel man kan ta :P 17/02 Here we go again... 17/02 Ganska nice idé tbh. 17/02
Skicka en rättelse