Blizzard förtydligar att man fortfarande endast undersöker möjligheterna att föra över serien till nya format.

Gårdagens hetaste nyhet var tvivelsutan att #Blizzard Entertainment i princip bekräftat att det tidigare pc-exklusiva #Diablo III även skulle släppas till minst ett av de stora konsolformaten. Under morgonen har utvecklaren dock förtydligat för spelsajten VG247.com att arbetet fortfarande bara befinner sig i ett undersökande skede.

– Vi vill uppmärksamma er på att det här inte är en utannonsering av en konsoltitel, säger företagets talesman, angående jobbannonsen på branschsajten Gamasutra. Vi utvecklar först och främst Diablo III för Windows- och Mac-datorer och vi har inga planer på att låta en konsoltolkning försena eller påverka spelets release.

Folk läser "konsol" och struntar blint i resten. Lyssna på vad dom säger istället... 19/02 Men h-vete vilket grinande det är på detta forum, det är väl bra att alla får ta del av spelet. Ingen som tvingar er att spela det på konsol precis. 19/02 Håller lite med om det sista, hade konsolristerna bara gått med på ett tangentbord och mus, hade många tänkt om, MEN det steget är nog så stort än! Grafiken är fortfarande starkare på PC-burkarna då uppgraderingsmöjligheter på en PC vida överglänser den... 19/02 Det kan ju knappast påverka grafik eller gameplay, spelet redan luktar "WoWaliserat" (casualiserat för WoW-generationen). Hack 'n' slash/A-RPG fungerar grymt bra på konsol, och även om utbudet inte är så stort finns en del bra portningar som Sacred 2... 19/02 Activision dödar blizzard! SVAR NEJ! 18/02 Det här är lite som att hetsa upp sig över att ett spel har mp läge som tex Bioshock2 :) 18/02 Lätt fånget, lätt förgånget. 18/02 Varför whina över en sån här sak? Den som laddar ner Diablo 3 till PC får väl skylla sig själva, sitta och lira på en crackad version med en icke officiell server, hur kul är det? :P Och eftersom det inte kommer påverka UI, gfxmotor m.m... så är det väl... 18/02 *Antyder att alla som spelar på PC laddar ner spelen* Sist jag kollade var det många som laddade ner till konsolerna också. EDIT: Har inget emot D3 på konsol. Kommer ändå inte spela det till konsol och det är Blizzard trots allt... Dom gör rätt. :3 18/02 Folk whinar sönder ! Spel säljer mera till konsol! 18/02
Skicka en rättelse