Isländska CCP meddelar att man inom kort kommer att introducera riktiga mänskliga avatarer i det annorlunda rymd-MMO:et.

Sedan ett par år tillbaka har de isländska utvecklarna #CCP strävat efter att införa både infanterislag och riktiga mänskliga avatarer i det komplexa rymd-MMO:et #Eve Online. Nu meddelar man att det bara dröjer ett par veckor innan det första steget i den riktningen tas - då kommer din avatar att få en egen kaptenshytt.

Till en början kommer du endast att kunna traska runt och inreda din lägenhet i singleplayer, vilket betyder att det sker offline, och utvecklarna menar på att det är nödvändigt för att se till så att allting fungerar som det ska. Inslaget kommer att dyka upp på spelets testservrar inom sex veckor. Därefter blir nästa steg sannolikt att man låter spelare träffas och samsas i större utrymmen - exempelvis rymdstationer likt de som finns i #Star Trek Online.

Eves största problem för mig är hela "point and klick" systemet, tar bort all realism och inlevelse. Star Trek Online må ha sina brister, men rymdstriderna och själva spelandet i rymden var ljusår (haha) roligare än EVe, samt att de hade avatarer... Sku... 19/02 Riight, du vet att man kan styra skeppet genom att klicka lite vartstans i rymden med va? Och orbit är inte alltid det bästa valet för att ta ut fiender. 19/02 Har försökt sätta mig in i detta spel flera gånger men lyckas inte ta mig över den skyhöga tröskel som spelet begåvats med. Allt känns bra i början bra musik trevlig sci-fi stil coolt designade rymdskepp, sen börjar man kriga och inser att all navigatio... 19/02 En sak jag alltid velat ha (men som antagligen inte skulle fungera) är stora rymdskepp där 4-5 st (eller fler) sammarbetade. Olika positioner på den osv. 18/02 Det vore nog coolt om de la till 3:epersonstyrning av ens avatar, men vad jag skulle se mer av är NPC-aktivitet, mtp hur långt EVE-universumet har kommit i rymdfarande så borde det vara en jäkla aktivitet runt empiresystemen, skyttlar till och från plan... 18/02 De borde fixa en station som liknar den i Global Agenda. Den i GA är väldigt bra då det är en ganska fin konstruktion och passar ganska bra. Dock så skulle de behöva fixa en lite större då EVE är mer populärt men samma konstruktion i större skala skulle... 18/02 Själv hoppas jag på att de trycker in mer o mer saker i Eve som gör att man kan förändra utseende på saker. Det enda som gjorde APB värt att lira. Samt att de kanske lockar in en lite annan spelarbas än de som spelar nu. Känns som de e douche-fest som... 18/02 Inte för att låte negativ men att gå runt på rymdstationerna är det sista eve behöver. Hade inte alls passat till spelet faktiskt 18/02 Syftade på följande från artikeln: "Nu meddelar man att det bara dröjer ett par veckor innan det första steget i den riktningen tas - då kommer din avatar att få en egen kaptenshytt.". Står inget om att det är en testversion som släpps. Kommer ta många... 18/02 Hahaha! Ja, det var väldigt likt! 18/02
Skicka en rättelse