Veckans helgläsning signerad FZ:s systerpublikation PC Gamer handlar om nästa stora (?) MMO.

Före detta FZ-praktikanten Fredrik Eriksson flög nyligen till London för vår systerpublikation Svenska PC Gamers räkning. På schemat stod en ordentlig titt på #Trion Worlds kommande MMO #Rift: Planes of Telara.

Gamers utsända vittnar i veckans helgläsning om ett spel med högt ställda ambitioner - men utvecklarna vägrar ändå att kalla det för en potentiell #World of Warcraft-dödare. Istället tycks man sikta på att muta in sitt alldeles egna område i genren, och man gör det enligt utsago med en häxblandning av annorlunda element som dimensionella sprickor, en dynamisk spelvärld och själaslukande klasser. Klicka dig vidare genom länken nedan för en djuplodande inblick i arbetet med spelet.

Fall ni är sugna på PVP / PVE finns det också " Aesir " vi är en svensk / norsk guild som letar efter mer folk ;) Vi kommer att lira på en EU PVP server, inte bestämt vilken än dock. bara att kolla in på http://www.aoc-gaming.se/ om ni är intresserade,... 21/02 Är ni intresserade så kolla in den svenska guilden asablod, vi spelar på pvp-server. Bara att titta in på http://asablod.yuniiq.com/ Vi kommer givetvis köra pvp och pve och är inte direkt hardcore. Vi kommer att spela som Defiants. 20/02 Jag har gjort 3 av de hemliga puzzle questsen som finns och måste säga att det är kul med sådana quest + det är bra rewards men rekommenderar att vänta till lvl 50 innan man gör dem eftersom rewardsen är baserad på ens karaktärs lvl. Puzzle Questen drop... 20/02 all denna hype. jag känner igen det här 19/02 cirdane säger är förståerligt, men då måste ni andra också (som läser detta och bara håller med innan något tänk själv) förstå att allt handlar om tid, 7 år + lite mer mot vad nu rift har haft. går inte att jämföra allting än, my 2 cent's 19/02 Det här låter ju lite som Aion när det kom :P 19/02 Det är fruktansvärt nära rent plagiat i vissa fall i detta spel, men som gammal mmo-spelare är det närmast ett plus ändå. Spelet har verkligen potential, kanske blir att spela senare. edit: Nu är det ju inte bara wow det är likt. Det märks verkligen att... 19/02 En mycket bra summering av Cirdane faktiskt! Den extrema enformigheten i questandet och oförmågan att se framtida potential i Riftsen tog kål på mitt intresse i betan. Det finns en del gott att säga om Rift dock, men överlag tröttnade jag på tok för sna... 19/02 Jag har också suttit och spelat betan, kom med i beta 3 tror jag det var. Och jag skulle nog säga såhär, att om man redan är insyltad i ett MMO så finns det egentligen ingen anledning att byta och börja spela RIFT. Men om man å andra sidan vill hoppa... 19/02 Rift är verkligen grymt kul, alla wow fanboys som tycker det är en ripoff har aldig spelat nått annat än wow så det är inget att bry sig om. /ignore wowfanboy 18/02
Skicka en rättelse