Topware-chefen James Seaman försäger sig i bloggkommentar.

Two Worlds III släpps nästa år och #Topware Interactive har skapat ett helt nytt 3D-modellerings-, animations- och CG-team som jobbar med uppföljaren. Uppgifterna kommer i en bloggkommentar där Topware-chefen James Seaman verkar ha försagt sig.

Two Worlds-utvecklarna är just nu i blåsväder efter anklagelser om att ha lagt sig i hur vissa spelpublikationer betygsatt #Two Worlds II. Bland annat handlar det om en sajt som gett medelbetyget 5/10, vilket Topware är missnöjda med eftersom de anser att de flesta idag anser att 7/10 är ett medelbetyg på en ett-till-tio-skala.

I en kommentar till ett blogginlägg avslöjar James Seaman det som (i skrivande stund) verkar ha redigerats bort:

– Vi försöker göra ett bättre jobb varje gång och har tagit in ett helt nytt 3D-modellerings-, animations- och CG-team för nästa Two Worlds-spel som kommer ut 2012.

"Dessutom har det sålt över 2 miljoner ex, kanske når 3 till och med. " "Dessutom"? Jo för det gör ju spelet automatiskt bra. Jag köpte det, men tyckte det var skit. Multiplayer var ok men på tok för kort och linjärt, max leveln är uppåt 100, men man... 31/01 Härligt! Two Worlds II var grymt roligt så ser fram emot trean! Dessutom har det sålt över 2 miljoner ex, kanske når 3 till och med. 21/02 Tyckte Two Worlds 2 var riktigt trevligt. Lånade det över en fredag + helg och plöjde igenom det med intresse. Har inte spelat 1an, och jag hörde att det skulle vara rätt uselt, men 2an var faktiskt helt okej. Solitt rollspelsbygge med alla rätta ingred... 20/02 Two Boobs III ? 20/02 Fast i och med expansionen och omarbetningen av original-Divinity II tycker jag spelet blivit riktigt hyfsat nu. :) 20/02 Håller med... detta spelet har fått ett dåligt rykte när det finns klart sämre spel som har fått bättre betyg trots en mycket buggigare värld... som t ex Fallout New Vegas! Ge spelet en chans om ni som jag gillar att spela Magiker... och skit i att anvä... 20/02 Vad snackar ni om? Two Worlds 2 är ett okej spel, inget mästerverk för all del men inget spel som man har tråkigt med heller, speciellt eftersom det inte tar slut efter fyra-fem timmar. Sen Divinity 2 var också det ett okej spel, än en gång inget mäster... 20/02 Var får de pengar ifrån till dessa skräpspel? Jag såg precis att det kommer ett Risen 2 också. Vad kommer härnest? Gothic 5? Divinity 3? Obehagligt dåliga spel.. 20/02 Tyckte faktiskt TW2 var helt okej, om än rätt segt efter du har klarat det. ~60h total tid (ingame slutar räkna tid när du är i menyer och en del sekvenser) för att dra igenom nästan alla side-quests samt utforska det som går av Elkronas som tyvärr är... 20/02 Jag vet vad jag ser två av i alla fall. 20/02
Skicka en rättelse