Två av grundarna lämnar organisationen vars syfte är att främja pc-spelandet.

#Microsoft och #Nvidia lämnar ideella pc-spelsorganisationen PC Gaming Alliance med omedelbar verkan. Företagen har hittills inte sagt något officiellt om varför de lämnar sammanslutningen de varit med om att grunda.

PC Gaming Alliance-ordföranden Matt Ployhar säger i en telefonintervju att han inte vill kommentera pc-giganternas avhopp. Han tror inte att detta påverkar PC Gaming Alliances arbete med att "assistera spelutvecklare, utgivare och hårdvaruföretag" med att göra bättre pc-spel.

– En annan viktig sak vi ska göra är att skapa en mer tekniskt orienterad rådgivande panel som ni kommer få reda på mer om väldigt snart. Vi gör detta för att fördjupa PCGA:s tekniska expertis samtidigt som vi adresserar upplevda luckor i medlemskap.

PC Gaming Alliance skapades 2008 och har som mål att hjälpa till med marknadsföringen av pc-spel och försöker ge en enhetlig röst åt pc-spelsindustrin och dess verksamma företag.

Men nu är det så att AMD:s kort faktiskt är mer prisvärda, både i mellanbudget segmentet och i prestanda segmentet. http://www.sweclockers.com/artikel/13425-grafikkort-prestanda-per-krona Dessutom är AMDs drivrutiner bättre än Nvidias enligt mig. AMDs... 23/02 Helt rätt. Den där sidan hänvisar till hur mycket CoD sålt till ENDAST PC, inte konsolerna. Edit: Förlåt, den visar inte alls hur mycket det sålt till PC, utan endast hur mycket det sålt genom STEAM. Självklart säljes det också i vanlig butik där det... 22/02 Rätta mig om jag har fel, men den där listan var väl för vad de sålde för på Steam? Dvs de intäkterna som man vanligtvis inte bryr sig om / kan räkna med när diverse listor görs. 22/02 Nu är ju CoD (och andra spel på listan) multiplattform. PC spelen "kanske" bara sålde 5% av alla exemplar... 21/02 Vi kan tacka konsolerna för att PC-gaming dör en långsam död... 21/02 Vilka muppar! Nvidia ska sadla om och kränga GFX kort till konsoller eller...! :P Eller gräva sin egen grav och låta Microsoft hoppa i! :X 21/02 Nä helt lost, http://gameinfowire.com/news.asp?nid=15556 oj Cod black ops bara 627 miljoner kr på pc. Nä, helt dött. Ingen spelar Pc spel. INgen köper Pc spel heller. Konsoller ftw!! :D:D:D HLHLHLÖHÖHÖHÖ försvinn troll. 21/02 Tycker ju nästan Microsoft och Nvidia borde vara dom största förespråkarna för PC gaming alliance. Om spel inte var till windows så hade då jag slutat använda windows för länge sen och Nvidia borde ju tjäna väldigt mycket på alla PC spelare som vill ha... 21/02 Dom vill väl inte bidra med pengar till något som är helt LOST och inte fungerar. Mera konsol tack! :D 21/02 AMD vs Intel alltid lika kul å höra :P Senaste burken vart faktis den första med intel&Nvidia Förut har jag kört med AMD&Nvidia Och innan det AMD&ATi Undra vad nesta bli :P .. Förstår att vissa klankar på priset. Men personligen så tycker jag att man... 21/02
Skicka en rättelse