PS4 är inte under utveckling och mycket talar för att vi inte kommer att få se den under de närmsta fem åren.

Med knappa fem år på nacken kan det tyckas naturligt att Playstation 3 snart ska följas upp. Men den som väntar på PS4 får hålla ut, eftersom Sony inte har en tanke på en ny konsol. VD:n Kazuo Hirai säger i en intervju att all energi ligger på att förbättra den fortfarande väldigt relevanta PS3:an.

– Varje år presenterar vi och släpper nya förbättringar. Därför lägger vi inget krut på PS4, nästa generations konsol – eller vad ni vill kalla den.

I en översatt intervju av Kotaku säger Hirai att han hoppas att PS3:an kommer att ha en livslängd på tio år och med tanke på att den såg dagens ljus så sent som 2006 krävs det inget mattesnille för att räkna ut att det lär dröja till uppföljaren presenteras.

Tycker ni att Sony gör rätt i att vänta eller behöver de en ny konsol snart för att återta kungakronan i konsolkriget?

Tack till Kajax för detta #nyhetstips!
Jaså? När vi pratar om piratkopiering så är det väl precis så det går till? Man köper en dator, sen laddar man ner spel. Är det verkligen så svårt att tänka konsekvent? Se om Betnér kan förklara för dig: http://www.youtube.com/watch?v=jlXJPnKjwfs 22/02 Det är bra att dom fokuserar på nuet istället för att spåra ur med massa annat skit som inte funkar istället D: 22/02 Tror Sony sitter och pillar på 3D vågen nu, vara eller inte vara. Vilket fall som helst så kommer nästa generation säkerligen ha nåt stöd av 3D, har dom förvisso redan också men kraftigare stöd. Grafiken kommer slipas men jag tror det är bra att dom vän... 22/02 Jag håller fullständigt med dig! Dock, "spel behöver du inte köpa heller då det är fruktansvärt lätt att ladda ner olagligt" var lite smådumt sagt, konsol-fanboysen kommer hacka dig till bitar. Eftersom de blundar för att piratkopiering överhuvudtaget... 22/02 Självklart inte Sony, vi tror ej (inte alls) :P Med tanke på att konsolen är hackad och öppen som en galeria under mellandagsrean så svettas ni nog, folk kan tanka och spela spel utan att ni kan göra något åt det, folk kan skaffa sig alla troféer som... 22/02 Ett stort plus som till exempel konsol spelare missar är alla player modifikationer. PC får gratis banor och User skapade banar till skjut spel i CS fall flera 1000 tals. Sen när det kommer till strategi, titta på WC3/starcraft 2. Och slutligen RPG spel... 21/02 Dom har nog kollat på det men det här uttalandet kan ju likväl innebära att dom inte har några planer på en PS4 än då dom kanske inväntar nästa stora steg i hårdvara? Men nästa generation konsoler kan ju likväl följa OnLive gränsnitten som i sin tur sku... 21/02 bs , så fort man släppt sin nuvarande , eller t.o.m innan så måste man ju fan börja på nästa , man har inget att tjäna på att bara sitta och låta talangerna rulla på tummarna 21/02 konsollerna ligger redan långt efter PC vad gäller prestanda redan nu.. se bara på crysis 2 och kommande Rage.. En ny konsoll ett måste inom 2 år fast PS3 kommer leva vidare precis som PS2 gjort. 21/02 Det är antagligen en sanning med modifikation. De har garanterat en grupp som jobbar med att se över utvecklingen på teknikfronten och kommer med förslag på vad som kan inkluderas i nästa generation. Något annat vore ju lite korkat. Men helt sant att... 21/02
Skicka en rättelse