Spana in hur vardagslivet ter sig för en av soldaterna vid den Tadzjikiska fronten.

Om du drömt om att få testa på livet som ignorant amerikansk hillbilly är det dags att tagga till – #Codemasters #Operation Flashpoint: Red River tillåter dig just detta. I den fiktiva konflikten i Tadzjikistan är det upp till dig att peppra ner illasinnade upprorsmän och Rädda Dagen™.

[video=7284]

Operation Flashpoint: Red River är uppföljaren till legendariska läsarfavoriten Operation Flashpoint: Dragon Rising. Spelet släpps i april till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Anledningen till att Codemasters hittat på en egen konflikt till sitt annars så autentiska krigsspel är eftersom de anser att spel med verklighetsförankrade stridsskådeplatser är tecken på dålig smak.

Jaha det var så t.o.m :) 24/02 Jag hoppas ingen av er som klagar använder sig av konsol då det är p g a konsoler vi får sådana här spel. 23/02 Tommy: Landet finns! Det är konflikten som är påhittad. :) 23/02 Skeptisk efter Dragon Rising , moddarna och baneditorn var roligare än kampanjen. Hade hoppats att Dragon Rising skulle vara i stil med första Ghost Recon från Red Storm Entertainment, ett av de bästa strategiska fps som gjorts . Som tur är så har det... 22/02 DR var okej, men ljusår från lika bra som orginalet. Hade jag inte fått DR genom att den följde med som bundle med min Quad-Core CPU så hade jag nog aldrig köpt det, lär bli samma sak med RR. Sen kan man ju fundera på om ens Bohemia Interactive har lyck... 22/02 Vet inte riktigt om jag förstår vad du menar.. Som nämnt är det rödpunktsikte vars funktion inte är att förstora utan förenkla och korta ner tiden för skytten att hitta en träffpunkt. Fundera själv över vad som går snabbast. Att behöva fokusera och bala... 22/02 Själv tycker jag att Dragon rising hade ett hyffsat bra coop lir. Sen att saknaden av frihet på ön och dedikerade servrar förstörde spelet kan jag hålla med om fullständigt. Om jag nu ser denna trailer som ett helt nytt spel, oavsett om det är en uppföl... 22/02 Det är inget kikarsikte, det är ett rödpunktsikte. 22/02 Har namnet på den påhittade staden olika stavningar beroende på språk? "Tecken på dålig smak" är en länk till en annan artikel där de pratar om just detta, läs den vet ja! 22/02 håller helt med. sen att de oxå är de "goda" i krigsspel gör ju inte saken bättre... 22/02
Skicka en rättelse