Men, vänta dig det inte innan spelets släpp på torsdag.

I januari kunde hugade actionfantaster smaska i sig demoversionen av #Bulletstorm till Xbox 360 och Playstation 3 men Windows-användare har fått stå sömnlösa med handen i den alltför kalla och tomma syltburken. Mark Rein på #Epic Games twittrade häromdagen glädjande nyheter.

– PC-demo av Bulletstorm är på väg! Kommer inte vara ute innan spelets skeppdatum men borde vara tillgängligt kort därefter.

Igår kunde vi glatt presentera vår intervju med en del av männen bakom spelet, såväl #People Can Fly-herrar som Cliffy B (killen med motorsågen).

Idag 18:00 finner du vår recension härligt publicerad för alla att läsa. Vare sig du har provat på spelet redan eller inte.

Har heller inget emot att betala mer för ett spel om jag anser det vara värt det och DNF kommer helt klart vara värt att skaffa i Balls of Steel-utgåva=). OT: När de skiter allt mer och mer i pc så skiter jag allt mer och mer i att stödja dom. Gillar... 22/02 Man kan ju iaf räkna bort dom nedladdningar av folk som tycker demot är tråkigt... 22/02 Spelar folk fortfarande på PC? Trodde folk hade tröttnat att vänta på att spel släpps runt 1 år efter att det släppts till konsoll *host* assassins creed *host* 22/02 Jag vet många som skulle sluta ladda ner om det släpptes mer demon iaf. Sen kommer man garanterat inte stoppa piratkopieringen helt men det är ett steg på vägen. 22/02 Bara det är bra så! 22/02 Pfft. Ett demo-släpp garanterar inte mindre/ingen piratkopiering. Vare sig det släpps ett demo eller ej, lär extremt många piratkopiera spelet i slutändan. Kommer inte vara någon större skillnad i statistiken där inte. 22/02 Släpptes precis på steam i NA. När ska dom lära sig att släppa över hela världen samtidigt? Speciellt när det gäller downloads. Och skicka ut ett demo före realese om man vill slippa piratkopiering. 22/02 får väll fixa mitt eget "demo" 22/02 wow bryr dom sig om pc eller? förrädare.. 22/02 Oj va fail. Lär ju vara fler som tar ner fullversionen istället för att vänta på ett demo för att få smaka på spelet. Hade deras huvudstory stött co-op så skulle det varit ett givet köp för min del men deras "ursäkter" för att ha tagit bort co-op campai... 22/02
Skicka en rättelse