Utgivaren Activision tänker inte släppa NASCAR 2011 utanför USA men utvecklaren har andra planer.

Activision har tillkännagivit att de inte kommer att släppa #NASCAR The Game 2011 i Europa. Utvecklaren Eutechnyx tyckte dock detta var sniket mot fansen och har planer på att släppa spelet regionsfritt.

– I slutändan är det utgivaren, Activision, som bestämmer vilka delar av världen spelet ska släppas i, berättar spelets product manager Gregg Baker för Eurogamer. Men, som utvecklare, kan vi göra vårt bästa för att de som vill köpa spelet utanför USA fortfarande kommer att få chansen.

NASCAR 2011 blir det första spelet i serien som släpps sedan avtalet mellan EA och NASCAR gick ut och kommer till Xbox 360, Playstation 3 och Wii. Det återstår att se om vi får chansen att spela det.

Hade sett fram mot detta eftersom jag älskar racing spel. och även om NASCAR inte är så upphetsande roligt att se på så är det jäkligt kul att spela om man gillar riktig racing där man får tänka taktiskt och inte bara trycka gasen i botten och sen studd... 30/03 Låter väl inte så värst märkligt, tycker jag. Ett Nascar-spel lär ju inte riva upp och ner på de europeiska försäljningslistorna, liksom. 23/02 Alltid regionsfritt till PS3. 23/02 Grid hade varit trevligt om det inte hade varit gummisnoddsracingen okrönta konung. Leder med ett halvt varv på Le Mans, kan inte se dem på kartan ens.. inte en billykta så långt ögat når i backspegeln. Men.. vänta.. vad är det som kommer som en fladder... 23/02 Nu undrar jag egentligen om du har kört Dirt 3 eller över huvud taget följer WRC på TVn? Alla banor är inte trånga, om du tror det. 23/02 En av amerikanska skitsporterna. Skittråkigt spel, men amerikaner tänker inte som oss här i europa. Dom kan behålla sina spel för sig själva. Bästa bilspelet är Grid Racer och då är Dirt serien inräknad 23/02 Lära riktigt rally spel, ja tack. Köra dirt 3 med 10 gånger större vägar än på riktigt och bilar som har magneter som trycker mot marken? Nej tack. 23/02 Vem fan vill spela NASCAR ändå? Tråkig bilsport, väntar med spänn på Forza 4! 22/02 Av någon anledning har jag en förkärlek till Nascar. Hur kan man tröttna på 400 varv i en cirkel liksom :P 22/02 köra runt i en cirkel, nejtack, dirt 3 JAAAA! 22/02
Skicka en rättelse