Windows-versionen hämtas från vårt filarkiv.

Gårdagen bjöd Xbox 360-ägare möjlighet att testa #Dragon Age II i demoform. Om du inte äger en krysslåda eller om du saknar Xbox Live Gold-konto (en veckas exklusivitet gäller) finns nu smakprovet tillgängligt i Windows-form och en PS3-version sägs vara på gång under dagen.

[video=7266]

Windows-versionen snuddar vid 1,9 gigabyte i nedladdningsstorlek och den hämtas snabbt och smidigt från vårt filarkiv. Fullversionen släpps den 10 mars.

Otroligt besviken! det finns många spel som är sämre, men jämfört med det första spelet så är det skrattretande. Jag förstår inte vad alla menar med snyggare grafik, det är långt mycket fulare än DA:O, kolla bara på darkspawn, de ser ut som små töntiga... 25/02 Att jag inte kan zooma ut? :) Det förtar hela spelet för mig, tyvärr. Det känns som att spela Starcraft fast jag bara ser en gubbe åt gången. Och i demot hade man inga teleportspells eller särskilt mycket projektilvapen, då blir problemet nog ännu störr... 24/02 ' Det var "normal" i demot, jag tror att det är den lättaste svårighetsgraden. 24/02 Tycker jämförelsen med hack'n'slash är larvig, visst är striderna numer i ett snabbare tempo, men jag tror att det kommer finnas gott om utrymme för eftertanke och strategiskt tänkande i fullversionen, kan dock hålla med om att demot inte bjöd på några... 24/02 Jävligt välgjort och så jävla snyggt att de tagit lärdom av allt det som gör ME-spelen så grymt bra. Mycket av sågningarna i tråden här har gjorts av fanboys, men så blir det väl alltid. Dock ska det erkännas att det bryter starkt mot traditionerna och... 24/02 Vilka problem är det du snackar om? Mellersta musknappen funkar ju som vanligt samt att hålla inne vänster å höger knapp? 24/02 Vad är poängen med ett party-RPG om man inte byter gubbe? Det är inte främst svårighetsgraden som är problemet, utan att man inte kan zooma ut. Jag hörde att konsollversionen av ettan inte heller kunde zoomas ut, så jag antar att det här är en anpassnin... 24/02 Detta kommer vara GOTY blir definitivt ett köp. Förbokar imorgon när lönen kommer :) 24/02 Hoppas du är medveten om att demot är på Normal vilket är tunat för att du endast kör din huvudkarakter och inte switchar till andra. För alla som klagar på att spelet är fördummat , kolla dessa 2 videos och återkom efter det. http://www.rockpapershotgu... 24/02 Jag hade faktiskt förväntat mig ettan med lite utvidgning, och trodde att de skulle ta en tråkig men säker väg. Det har inte gått att dra några slutsatser av reklamkampanjen eftersom den var skit redan till första spelet (visade bara blod och sex och... 24/02
Skicka en rättelse