Spana in första flytande gameplayet från höstens kanske hetaste förstapersonpangare här på FZ. Plus, förbokningsinformation.

Det första publika gameplayet från #Dices heta #Battlefield 3 har nu sett världens ljus, och du spanar enkelt in läckerbiten i vårt arkiv. Med handen på hjärtat är det mest av en teaser, men mer information lär dyka upp inom kort då presentation av titeln är att vänta under nästa veckas GDC-mässa. I samband med trailersläppet har det även dykt upp information om vad det innebär att förboka titeln.

Om du förbokar titeln, dess "begränsade utgåva", kommer du få tillgång till DLC-paketet Back to Karkand vilket i sin tur innebär fyra klassiska #Battlefield 2-nivåer utan extra kostnad. Vad det kommer kosta eller krävas för senare upplåsning är däremot oklart. Detta inköp beskrivs även som "begränsad upplaga", men då det även handlar om digitalt förköp kan du nog räkna med att få tillgång till Karkand-nivåerna sålänge du förbokar innan spelets släpp.

Du kommer ta dig an rollen som en amerikansk soldat och besöka platser som exempelvis Paris, Teheran och New York.

[video=7306]

I början av februari dök det upp het information gällande bland annat modmöjligheter, och vid det officiella tillkännagivandet röjdes flera heta detaljer, såsom 64 spelare endast till pc. Ett släpp är att vänta mot slutet av året och nu gäller det att hålla tummarna för att Dice levererar.

Tack till Mabec, silentium, WaltX, nazzat för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse