Gristungt Playstation 3-krigande väntar i den explosiva släpp-trailern.

Du missade väl inte att #Killzone 3 släpptes igår? Om du fortfarande tvekar om köp, trots vår bombastiska recension, kanske den officiella lanseringstrailern hjälper dig öppna plånboken.

[video=7311]

Glöm inte heller att delta i FZ:s tävling där vi lottar ut signerade Killzone 3-exemplar för de som kan svara rätt på tre kluriga frågor. Lycka till!

Hoppas då att 4:an kommer på PS4 :) 25/02 Ja varför musiken har ju inte med spelet å göra. Musiken i spelet är ricktigt shyst :) 25/02 Det blir att införskaffa spelet efter jobbet imorgon men tråkigt nog kommer jag inte att kunna spela förrän på söndag. :( Det ser riktigt jäkla grymt ut! 25/02 Förvånansvärt kasst val av musik till en trailer enligt mig, själva videon var det inget fel på men musiken... Passade helt enkelt inte :/ 24/02 Inget vidare låtval, gör sig inte bra som trailer musik, hade föredragit något lugnare, men något lite hårdare hade också funkat, detta mellanläge till låt känns bara platt, blev inte ett dugg imponerad av trailern och om något så blev jag bara mindre... 24/02 Minns ni dom där 2 banorna i första betan som försvan i andra är dom me i spelet? För jag har inte sett dom å har nästan kört alla. Orolig för dom var ju så bra :) Leffe-Bengan 2011-02-24 18:50:33 #4 Detta ska jag nog ta och köpa, synd bara att man knap... 24/02 Bara spelat någon 1-2 timmar av kampanjen. Jag gillar det, snyggt, härlig action och roligt. Alternativa kontrolluppsättningen fungerar grymt tycker jag. Blir mer spelande i dagarna, gött att det snart är helg! :) 24/02 Läste i gamerectors tidning idag att utvecklaren redan hade börjat fundera kring killzone 4 så förhoppningsvis kommer det en 4a. Övrigt tycker jag spelet lever upp till förväntningarna. 24/02 Sett igenom alla cutscenes på youtube. Snygg grafik men slutet var.... MEH! 24/02 Gillade inte riktigt lanserings trailern även om spelet är grymt. Tycker det är konstigt att FZ upprepar hur bra spelet var enligt deras recension men ändå fick det bara 3/5 i betyg. Hoppas Guerilla kommer patcha och släppa DLCs kontinuerligt med vettig... 24/02
Skicka en rättelse