Beyond Good & Evil HD-producenten Wang Xu: "Håll liv i er tro".

Nästa vecka gör spelhjältinnan Jades hyllade äventyr från 2003 högupplöst debut på Xbox Live Arcade i #Beyond Good & Evil HD. Fortfarande är det dock mer eller mindre knäpptyst kring Michael Ancels uppföljare till originalet, ett projekt som utannonserades för drygt tre år sedan. I en intervju med spelsajten Eurogamer säger Arcade-spelets producent Wang Xu bara: "Håll liv i er tro."

Av allt att döma kan dock nyutgåvans försäljningssiffror fälla det verkliga avgörandet i frågan om vi någonsin får se en fullfjädrad uppföljare. På frågan huruvida HD-remaken används som testpilot av #Ubisoft för att se om #Beyond Good & Evil 2 har en tillräckligt stor potentiell publik svarar Xu ja, om än på ett skämtsamt vis.

– Ja, det är sant. Snälla, köp BG&E HD om du vill se fler BG&E-spel!

Det är var PcGamers plikt att inhandla en kryss-låda och tanka hem HD versionen för att säkerställa att sequelen blir av. Det är en order!. 25/02 klarade ettan bryr mej inte om d här kommer d så gör d behöver inte bli så bra. 25/02 Det där är en sanning med modifikation. HD-verren är säkerligen omarbetad så att en potentiell PC-version funkar bättre under Win7 etc, bara att bli av med strul många har med trasig AA etc vore skönt att bli av med. Dessutom blir det högupplösta textur... 25/02 Beyond Good & Evil 2 är det enda spel jag vill se från Ubisoft... Hoppas verkligen att det kommer ut någon gång. Får väl nöja sig med BG&E HD tills den dagen kommer. 25/02 Nej det är även högupplösta texturer, förbättrade shaders och med lite tur även extra polerade modeller. Är ett givet köp iaf, hade varit kul om fler klassiska spel kunde få denna upputsning (t.ex. Psychonauts) så att fler får uppleva dom. / LordDaimos 25/02 Ojoj, har redan spelet på skiva (köpte det när det kom ut, statuspoäng lunar-style vill jag ha). Men blir nog ett andra köp på HD. Ge uppföljare! 25/02 Har fanimej köpt det här spelet två gånger (på skiva och via GoG) men har fortfarande inte fått det att funka, trots att jag har följt alla möjliga sorters guider. Frustrerad nog att köpa spelet en tredje gång när HD-versionen kommer -- en uppdaterad... 25/02 Min tro börjar dö, tyvärr. Ubisoft misshandlar Ancel. (insert ledsen smiley) 25/02 Är inte HD versionen den samma spel fast med högre upplösning? Dvs spelet kör highres med lågupplösta texturer? 25/02 ja, det måste jag säga att ni som har missat beyond good & evil. ta o köp den! det är ett fantastiskt spel. jag hade en otrolig tur som provade det när det kom ut och shit vad överraskad jag blev för vilket bra spel det var... kommer HD versionen till... 25/02
Skicka en rättelse