Edios Montreal har lagt ut ett fotografi som föreställer... nästa Thief, kanske?

Sedan tidigare vet vi att #Eidos Montreal ska prata om musiken i kommande #Thief 4 under Game Developer Conferance i San Francisco nästa vecka. Redan nu ryktas det dock att studion bjussat på en första glimt från spelet.

Fotot som syns här ovan lades nyligen ut på nätet av Eidos själva, vilket uppmärksammades av den franska spelsajten JeuxVideo. Flera medier spekulerar nu alltså i att det kan vara en första glimt av #Thief 4 som syns på bilden. Om så är fallet kan vi dra ett par enkla slutsaser utifrån bilden (originalet finns att beskåda här): spelet utspelar sig i tredjepersonsperspektiv, ser av allt att döma ut att hålla sig till ungefär samma tidsperiod som tidigare spel och har ett minimalistiskt gränssnitt.

Spelets utgivare #Square Enix har inte kommenterat ärendet ännu.

Att börja gapa efter "ENDAST PC!" börjar bli en aning tjatigt och utdaterat, och något som jag själv inte riktigt begriper mig på längre. De flesta utvecklare nuförtiden släpper till de flesta olika plattformarna, för att täcka in så många på marknaden... 26/02 Bestämde ingenting, men jag får väl omformulera mig då... Jag tycker Thief ska vara förstaperson och endast till PC Tror inte själv att bilden är från Thief 4. Om spelet är endast tredjeperson så hoppas jag de kommer med fler nyheter som kanske lockar... 26/02 Det är lättare att smyga i tredjeperson! Hoppas att detta faktiskt är sant, det var länge sedan man träffade Garrett. 26/02 Ser ut som Thief. Inte alls oväntat att de kör tredjeperson. Hade hellre föredragit förstaperson, men det gick ju att växa mellan i Deadly Shadows, så det är möjligt att det är samma grej här. Chansen att det är PC-exklusivt tror jag är så liten att vi... 26/02 yes!!! hoppas hoppas jag älskar Thief :) 3àn är galet roligt! och folk man kan byta ifrån 3 till 1 om man vill. vilket man vill:P det har gått förut å jag tror inte att dom tar bort det, isf är de skumma. nu blev man sugen på den där mappen med ghost i... 26/02 Hoppas hoppas. Thief är min favorit serie genom tiderna! har inget imot 3-person bara det görs bra. Se bara på Assasins creed. Helt underbart. Visst. det skulle vara möjligt att växla iaf mellan lägena. 26/02 Har folk glömt att man kunde växla mellan 1:a och 3:e person i det förra thief? Gissar att det går i detta också. Det var då ett jävla whine på forumet här såfort folk ser något som irriterar dom det minsta. Låter värre än personärerna på ICA en tidig... 26/02 Det är inte Hammerite flaggan som vajar, Kanske någon ny faktion?. Vet inte vad jag ska tro, men jag hoppas innerligt. 25/02 Om det är någon jävla efterapning av Assassins Creed så är det bara glömodröm för min del. 25/02 Thife deadly shadow är ett av mina personliga favorit spel, som jag körde när jag var ung. så hoppas verkligen på Thife 4 25/02
Skicka en rättelse