Testa svenskutvecklade onlinerollspelet gratis i 14 dagar.

Svenska #Star Vaults #Mortal Online går nu att testa på gratis i 14 dagar, utan att behöva uppge kontokortsinformation. Din testkaraktärs färdigheter får dock ett tak för hur pass bra figuren kan bli utan att du hostar upp slantar.

Mortal Online marknadsförs som ett sandlåde-MMO med förstapersonsstrider som bygger på din egen skicklighet snarare än det där skarpslipade Tvåhandssvärd of Gammelmans Fury+4. Star Vault lovar också att du får vara "vem du vill" i spelet, så om du känner för att skapa dig en ny identitet kan det vara dags nu.

[video=7323]

Väl värt att prova på om man har tålamod. Den nya expansionen - Dawn tillför mycket nytt godis och buggtestas för tillfället stenhårt. Släpps inom en snar framtid. Jag hoppas också att ni som spelat innan men tröttnat på grund av buggar provar på igen,... 01/06 Jag lirade betan, men hade sedan inte tid att spela vidare pga irl saker. Jag installerade det igen när Free Trial startade och det var lätt värt det. Det slutade med att jag nu är betalande kund igen och detta är det spel jag spelar mes idagt! "Rubber... 18/03 Låter ju riktigt kul men om det är buggigt osv... Känns inte helt värt att tanka ner och testa då :( Framförallt då jag ändå inte har några planer på att betala månadskostnad för ett MMO vilket jag misstänker att man måste göra. 27/02 "Det spelare TROR de vill ha och det faktiskt vill ha ær två helt olika saker. " I det här fallet så är det nog så att de som fortfarande spelar VILL ha det Starvault strävar efter att leverera... att sen starvault inte klarar att leverera har inget med... 26/02 Ser bra ut i trailern. Blir att testa på. 26/02 Star Vault ær ett klassiskt exempel på hur folk med ingen professionell erfarenhet inom speluteckling får alldles før mycket pengar før att utveckla något som "spelare vill ha". Det spelare TROR de vill ha och det faktiskt vill ha ær två helt olika sake... 26/02 Kunde blivit någon i början för det "lät" så himla bra och nytt. Man kunde göra allt. Men otroligt mycket buggar och spelet förtjänar inte ens att ligga i beta. 26/02 Star Vault må ha bra ideer ..... men tyvärr så tror inte JAG att dom kommer att kunna locka några nya spelare till att finnansiera sin fortsatta utvekling av spelet med denna gratis prova på .. : / 26/02 just nu med fri trailen så crashar servern mycket men lär vara fixat om ett litet tag, då den inte har haft så mycket spelare som det är nu på ett bra tag 26/02 Har nu inte testat på några månader, men det var extremt mycket 'rubber-banding' vilket jag inte orkade med. 25/02
Skicka en rättelse