Hardcore-simulationen av flygplanet A-10C Warthog ser extremt läcker ut, men bara de seriösa flygnördarna göre sig besvär.

Den en gång så populära genren "flygplansspel som är brutala hardcore-simulatorer" har snudd på dött ut i takt med att snabbare, lättillgängligare spel blivit populärare. Men #DCS A-10 Warthog är ett spel av den gamla skolan och är främst en angelägenhet för de extrema flygnördarna.

[video=7318]

FZ-redaktionens främste flygexpert spanade i höstas in betaversionen och var mäkta imponerad. Kanske kommer han hävda att DCS A-10 Warthog "egentligen inte är ett flygspel" i recensionen? Besked ger vi klockan 10.00 i morgon bitti!

ED sade aldrig "Ok beta6 är redo att laddas upp". ED sade "vi arbetar med beta6 och om den går bra lägger vi upp den". Det gick inte bra, så den kunde inte läggas upp, men builden efter var tillräckligt bra för att möta release-kriterierna, varför spele... 26/02 Vet inte vad ED håller på med... "Ok beta6 är redo att laddas upp!" - "äh, vi kan säga att vi går ur betan". Liksom.. Jaha ok? I beta4 (sista betaversionen) fanns en hel uppsjö buggar och jag TVIVLAR på att dom fixat majoriteten av dom nu... Bara som... 26/02 Jaha, så det var därför trailern hade den "HURR DURR EPIC MW2 FRAGMOVIEZZ"-musiken. 26/02 "Fantrailer" är inte riktigt rätt Wartex. Cato Bye (Glowing Amraam) är en ED Partner med promo-videos som uppgift. Stämmer dock att videon har lite ålder. Denna teaser lades upp för att blidka folket på EDs forum när den fulla Project 10-videon blev lit... 25/02 Första klippet? Första klippet på FZ kanske. Vill minnas att detta är en fantrailer av Glowingamram som jag sett på dutuben för många månader sedan. Han har även gjort Project 10 (http://www.youtube.com/watch?v=WUu4SV3GjVw) som är 7 minuter av ungefär... 25/02 NordicStormtrooper: helt klart rätt val av HOTAS. Visserligen dyr, men helt enkelt otroligt bra. Min gamla x52a har hamnat i brasan sedan jag fick ming TM Warthog. RaXha: Skoj att höra. :) Tompa: Sätter klockan på ringning. :P 25/02 Nylunds recension publiceras 10.00 i morgon, lördag. Inte missa, flyggeeks! 25/02 Kan meddela att den är värd varenda krona! OCh det är DCS A-10 också :-) 25/02 verkar coolt :) 25/02 Tänker vänta ett tag innan jag införskaffar det, ska dessutom uppgradera min HOTAS till http://www.sweclockers.com/nyhet/12834-thrustmaster-hotas-warthog-joystick-med-design-fran-a-10 25/02
Skicka en rättelse