Sajten findmakarov.com räknar ner... men till vad?

Den hett efterlängtade uppföljaren till #Call of Duty: Modern Warfare 2 kan vara på väg att avtäckas inom kort. #Activision har skickat ut marknadsföringsmaterial till minst en spelbloggare som innehåller så kallade dödsbrickor, vilka i sin tur leder till sajten findmakarov.com. Väl där möts man av en nedräkning som antyder att någonting stort är på gång om fem dagar.

Sajten visar en ögonblicksbild på en soldat när den laddas och typsnittet (som syns på bilden ovan) är omisskännligt Modern Warfare-aktigt. Det är sannolikt att det rör sig om en stundande teaser från Modern Warfare 3 - ett spel som det ryktas att #Infinity Ward, #Sledgehammer Games och #Raven Software just nu filar på i gemensam ansträngning. Nämnda identitetsbrickor innehåller även orden "End the War".

Går det att vara tydligare än så?

Nej, och det har jag heller aldrig påstått. Jag stoppar ingen och jag tycker inte heller att det är fel av utvecklarna/utgivarna att göra fler spel. Ur ett ekonomisk perspektiv vore det taktiskt osmart av dem att inte fortsätta producera nya spel, men... 01/03 Oj då. Jag skulle mest vara raljant, men nåväl. :) Utan att mena något illa kan jag bara konstatera att du har fel. 28/02 Du tror verkligen han bara vill dom ska göra mer spel för dom säljer bra? Om inte jag läst fel gillar han spelen så antagligen är det ju en bra anledning + om spelen säljer bra (inte bara en gång utan flera) så varför inte göra fler spel? Förstår inte... 28/02 Nedräkning till Bobby Koticks födelsedag! 27/02 Har du ens försökt förstå hela poängen med vad jag försöker säga, eller har jag inte varit nog tydlig? Jag har aldrig sagt att du har fel som tycker om spelen. Jag har heller aldrig påstått något annat än att Call of Duty växer - och säljer i fantastisk... 27/02 Dom är 1 månad för tidiga; det är inte första april på tisdag? 27/02 Att folk inte har en egen åsikt är inget nytt och det stärker i min mening att spel behöver inte vara bra bara för att de säljer eller rättare sagt spel som säljer bra behöver inte vara spel som jag gillar. Problemet för mig är inte att andra inte gilla... 27/02 Twilight New Moon satte försäljningsrekord, så om man följer den logiken så är det världens bästa film. 27/02 Du får tycka precis vad du vill, Men återigen så håller mina argument bättre. Cod slår rekord efter rekord och det blir bara större och större. Du kanske har en annan åsikt om det? Eller att spelen är dåliga. Skulle jag stå och sälja bullar på stan så... 27/02 Konsol spelares fel att det blev som det blev. De har helt enkelt inte några krav på sina spel utan böjer sig gärna ner och plockar upp tvålen i duschen med Activision bakom sig. Säger det eftersom både MW2 och BO har varit försök att enbart göra det... 27/02
Skicka en rättelse