Vi har fått tag i den cinematiska insparksfilmen för Dawn of War 2-expansionen Retribution. Storslaget med alla fraktioner som samsas om skärmutrymme.

#Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution får tidigt nästa vecka smaka på kritikers och spelares utlåtanden när det når såväl digitala som butikers hyllor. I vårt arkiv har den cinematiska släpprullen fallit ner, och du bjuds på en beskedlig bild av vad som är på väg att hända.

I Retribution kommer du för första gången Dawn of War 2-seriens enspelarläge prova på att spela som andra fraktioner än Space Marines. Detta innebär att du även kan spela som Eldar, Ork, Tyranids, Chaos Space Marines samt den nya fraktionen Imperial Guard. Om du är sugen på information om förbokningar kan du läsa vidare här.

[video=7328]

#Warhammer 40,000: Dawn of War II tyckte vi starkt om. Första expansionen #Chaos Rising diggade vi också starkt. Huruvida Retribution bryter ny mark ska bli minst ut sagt spännande att utforska.

Japp de är ett riktigt bra spel. Men är som dig, spelade ettan otroligt mycket online så jag vart lite sne när dom hade ändrat så mycket. Men jag gav de tid och chans, så ja, de är ett grymt bra spel. :) 27/02 Det finns demo om du inte spelat det. Gillar du Company of Heroes, så är det ungefär samma spelstil som det. 27/02 Är DOW2 ett bra spel? fastnade inte riktigt för det eftersom det skiljde sig för mycket från det första ... köpvärt tycks det iaf vara, 99 spänn på spelbutiken. 27/02 Husky har 4 x 40min filmer i på sin youtubesida, *spoiler varning* http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft 27/02 Lovely stuff - ska bli riktigt kul att plöja igenom kampanjer som både IG och SM, hoppas tamigtusan de inte har bantat ner wargear- och talentsystemet bara. (Beta-screens tyder dock dessvärre på det.) En förhandsbokning av Collector's Edition? Of course... 27/02 Tycker inte riktigt att häromdagen klassas som "old", och om du klagar hoppas jag verkligen att du skickade in ett tips till FZ när du såg filmen första gången... 27/02 Jag bara älskar allt som har med WH40k att göra, Dawn of War serien är ypperligt bra och man kan inte annat än att se fram emot release dagen. 26/02 Old.. seg FZ =/ Vad är det som händer egentligen? =) 26/02 <dregel>! :) Enligt steam så går den på 29:90€ Den blir ett fint tillägg till min Warhammer spelsamling :D 26/02 Fräsig witch hunter på omslaget, för mig tillbaks till dem härliga tiderna i warhammer online... ahh, det var tider det. 26/02
Skicka en rättelse