Söndagseftermiddagen har sänkt sig över oss och kanske är tio minuter gameplay från det ultraheta The Witcher 2: Assassins of Kings precis vad som behövs för att höja stämningen.

Den 17 maj äntrar #The Witcher 2: Assassins of Kings butiker i närheten av dig, och generellt sett verkar det sannerligen vara en titel att se fram emot. På den mystiska youtuben dök det igår upp tio minuter fräsigt gameplay från titeln där du får se Geralt besöka diverse miljöer, prova på kroglivet och självklart slå ner en och annan fuling.

Vårt filmarkiv har en hel drös olika rullar på alltifrån valmöjlighet till karaktärer och miljöer. The Witcher 2 utvecklas faktiskt med konsol i åtanke och om du vill veta mer kan du dra till vår kära syster och insupa fet informationsexplosion.

nöt kan du vara sj. tycker du att mass effect 2 är svårt så är du konsolskadad o dragon age 2 verkar vara på normal ganska lätt spel, du ska använda dina förmågor så mycket du kan o inge mer taktik behövs. 01/03 Är det inte bra om det är Hollywood-aktigt? Tänk Avatar, LoTR, Matrix. Inget fel på animationerna där. :-) 28/02 Inte snyggt alls. Ljuset och texturerna är detaljerade men det ser ut som om halvamatörer som satt ihop det hela. Helheten ser inte bra ut, de individuella elementen passar inte ihop. Färgerna är också fula, så oranga på nåt sätt. Animationerna är fula... 28/02 Inte min typ av RPG tyvärr 28/02 OJ, detta var verkligen mycket sämre än förväntat. Tråkigt. PRE-BETA; Absolut, men helhetsintrycket är inte ens lovande. Snygga skuggor, ljuseffekter, ansikten (även om känslorna saknas när han exempelvis slår ner soldaten i backen där), animationer osv... 28/02 Längtar verkligen efter det här spelet. Dock tycker även jag att det eviga rullandet blev väldigt tjatigt. Jag kan tipsa om att se på en The Witcher 2 video på Gamespot där en av utvecklarna beskriver spelet medan någon annan spelar en demo. Blev jävlig... 28/02 Får hoppas att ett konstant rullande på marken inte är ett måste, inte nog med att det såg väldigt dumt ut, det såg mycket värre ut än ettan som alla klagar på, även om jag inte hade några större problem med det. Är snyggt som bara den dock, och ser man... 28/02 Den där hästsvansen är hypnotiserande 28/02 Ansiktena påminner om Max Payne. Geralt verkar ganska stel. Nu är det ju dock pre-beta men jag hoppas att dom fixar det tills release 28/02 Word!! 28/02
Skicka en rättelse