Day 1 Studios förklarar på den senaste filmen kortfattat vad de fokuserar på och vad du kommer stöta på i seriens tredje skräckpangare.

Mot slutet av maj kommer #F.E.A.R. 3 finnas tillgängligt för gemene man och kvinna. På den senaste rullen som tagit sig in i vårt arkiv får du smaka på vilken "ton" spelet kommer hålla. Vad vill egentligen #Day 1 Studios förmedla och utveckla för att du som spelare ska vilja återkomma? Kort och gott vill de ha mer av det subjektivt goda/onda men även utveckla sig inom nya spelmoment och upplevelser.

[video=7330]

Jag kan ärligt talat inte förstå mig på detta spel. Ettan var skitnajs, tvåan var sämre och jag vill inte ens reflektera över hur dåligt detta kommer att bli. MIN ÅSIKT^ 28/02 jag tyckte det såg rätt coolt ut. 28/02 F.E.A.R. 2 hade sina stunder och jag håller inte med om att det är fult men det är helt klart ett action-spel som har föga med skräck att göra. Förstår inte varför en annan utvecklare som tidigare gjort dåliga expansioner som Monolith valde att ignorera... 28/02 Jahopp då vart de i princip inget kvar från det som gjorde ettan så bra. Detta ser tyvärr kasst ut. Älskade ettan och tyckte 2:an var ok, men nu vet jag inte vad de tänker. 27/02 Diggade ettan väldigt mycket. Kul att plocka upp igen och spela igenom själv och med kompisar. Tvåan var kul första gången men är väldigt tråkigt i gemförelse med ettan. Hur blir då trean som inte ens görs av samma gäng? Well jag kommer iaf skaffa det... 27/02 Det enda skrämmande är att de ska släppa spelet. 27/02 helvete vad dåligt det ser ut, inte ens läskigt, för fan första eller knappt andra spelet var läskiga, de var skit spel men första dög iallafall, det dog ju helt när fear 2 kom. För första var det fult sedan inge läskigt alls och det kändes grymt stelt... 27/02 Tänk om Monolith kunde försöka sig på ett nytt No One Lives Forever igen. Jag hade velat se Cate Archer anno 201X 27/02 Usch vad kukigt att det är att lyssna på utvecklar som pratar om sitt spel och säger saker som "we took this and..bullshit.. combined with..bullshit.. created an.. extraordinary, bullshit" Ja vad gör Monolith? Varför fortsatte inte de utveckla serien... 27/02 Ettan var riktigt bra. Av den anledningen att AI'n på fienden var helt lysande. Av nån anledning var den värdelös i uppföljaren, fienden sprang mest bara rakt fram mot en. Och som DonneR93 säger så börjar Lithengine(har för mig motorn heter så) bli sten... 27/02
Skicka en rättelse