Om du förhandsbokar Rockstars kommande deckare får du tillgång till gratis extramaterial. Det vill säga, om du bor i Norden.

En av vårens största titlar är odiskutabelt #L.A. Noire. Team Bondis 40-talsdeckare har på förhand briljerat med en såväl stilsäker som teknisk kompetent yta. Nu avslöjar Rockstar i ett pressmeddelande att svenskar och övriga nordbor kommer att få tillgång till bonusmaterial gånger två. Allt du behöver göra är att förhandsboka spelet och se till att det är från en återförsäljare som har erbjudandet (oklart vilka i dagsläget).

"The Naked City" är ett uppdrag där vår detektiv undersöker ett förmodat självmord av en slående vacker modell. Självklart visar sig fallet vara mer komplicerat än vad det verkar och det utlovas en korrupt härva av droger och girighet. Det andra bonusmaterialet kallas "The Badge Pursuit Challenge" och är precis vad det låter som. 20 polisbrickor ligger utspridda i staden och hittar du alla belönas du med extra ammo och rikligt med XP.

Utgåvan släpps i en begränsad upplaga, så se till att förhandsboka den om du inte vill gå miste om gratis godsaker. De går givetvis att ladda ner för en slant i efterhand, men gratis är som bekant gott.

Skicka en rättelse