Onlineshootern #Combat Arms har öppnat portarna för öppen betatestning i Europa. Därmed är det fritt fram att buggtesta spelet utan kostnad, det enda du behöver göra är att tanka hem klienten och registrera ett konto på spelets hemsida.

Spelet handlar om krigande tillsammans med andra och det erbjuder en rad möjligheter för karaktärsutveckling, modifierbara vapen med mera. Vi har inte lyckats hitta ett officiellt premiärdatum men sannolikt kör den skarpa versionen igång inom en inte alltför avlägsen framtid.

Jag tyckte det var roligt... spelat hela kvällen. Visst det behöver en del jobb men första public beta. 05/01 Får jag fråga hur ni andra lyckats spela detta? Jag får error code 30022, vilket enligt deras hemsida betyder att jag inte befinner mej i nordamerika. Enligt deras hemsida är betan bara öppen för nordamerikaner... Hur gör jag? :) edit: okay, följde FZ:s... 24/12 bland det sämsta jag varit med om. man köper vapen PÅ TID, och det är då inte billigt. 24/12 Har inte stött på några vidare buggar alls... spelet fungerar hur bra som helst. Enda saken jag skulle klaga på tekniskt är att menyerna är alltid i samma upplösning, går bara ändra upplösning på själva spelet. Super simpel shooter, ganska kul i kortare... 20/12 Hahaha, du måste skämta! Slutgiltig release? Hahahaha, ja du då kommer det inte sälja bra. Du får nog ta och lära dig kolla efter buggar abbe. 19/12 Då faller det in under samma kategori som CS, med andra ord. 19/12 Förklara? Jag kraschade inte en enda gång, hade bra ping, dog endast en gång för något konstigt skäl, bra flyt på grafiken, skulle lika gärna kunna vara slutrelease. 19/12 Det jag menade med bindingkey var piltangenterna då jag kör efter det gamla UT stuket med keymapp. 19/12 Jag tyckte det var rätt skoj faktiskt. Bra röj&plöj, lagom snabb förflyttning, vapnen känns balanserade. Dock är det ju lite små banor och jag kan hålla med om att hitboxarna verkar udda. Sen faktum att default mouse sens var sinnesjukt hög. Fick nästan... 19/12 Det är inte ens klassat som BETA i mitt tycke.. En BETA ska gå att spela till viss del. Beta versionen av det här spelet är ospelbart och inte ett dugg lockande för framtida spel. Känns mer som en halvfärdig alpha version av spelet. 19/12
Skicka en rättelse