Den tredje av fem skattjaktsdagar drar igång nu klockan sju. Den person som samlar ihop mest poäng innan midnatt vinner en Xbox 360. Tävlar gör du genom att surfa runt på hela FZ och leta efter skattjaktssymboler. När du ser en klickar du på den och svarar på den fråga som dyker upp.

Ett par tips om hur du blir en effektiv poängsamlare:
- Kolla noga på hela sidan. Symbolerna flyttar runt.
- Surfa runt på olika FZ-sidor. Att sitta och uppdatera samma sida ger få eller inga symboler.
- Öppna inte en mängd sidor samtidigt. Du kan då missa en symbol, och då dröjer det en tid innan nästa dyker upp (du har 60 sekunder på dig att svara när en symbol dyker upp).
- Om du har problem att se texten i frågerutan, tryck refresh-knappen för att få en ny text. Alternativt använder du ljudknappen strax intill.

Tävlingen drar alltså igång nu och pågår fram till midnatt. Men när symbolerna dyker upp varierar; det sker inte nödvändigtvis exakt 07:00. Likaså kan den sluta något tidigare än midnatt. Vi svarar inte på frågor om exakta tider, så det är ingen idé att du frågar. Ej heller talar vi om hur många symboler som delas ut.

Med det sagt - låt jakten börja! Och lycka till!

inte alls. :) 20/12 Så du menar asså att första killen på fz ska ha en "större" chans att få mera poäng eller? Lite fel? 20/12 Vill dock understryka att jag inte på något vis missunnar den som vinner priset, oavsett längd på medlemskap här hos FZ.se, bara en liten åsikt. 20/12 Hehe, jag är mer av en lurker än en postare på forumet eller liknande. :P Har läst FZs nyheter samt deras tester ett jävla tag, men har aldrig sett någon anledning till att skaffa användare. (Jo, jag förstod att det var en pik mot bland annat mig) :)... 20/12 gz MrSnöre! 20/12 Man känner sig ju lite ouppskattad! Men man ska inte klaga... Grattis till de tre som slog mig -.- Imorrn då jäääävlar! Om man orkar. 20/12 Grattis! Tycker det är trist med nyreggat folk som kommer hit antagligen för att få ett shot på prispallen men det är MIN ÅSIKT (menar inte att starta krig i tråden nu). Hade inte själv tackat nej till en 360. Grats! 20/12 Segt Boman. Efter att ha haft ledningen så länge. Men två andraplaceringar i rad är inte fy skam:.) Det är bara att gratulera snöret:) 19/12 Visst kan man ta ledigt "om man verkligen vill" - det är inte troligt att en frisk person tar ledigt från jobbet för att vinna en konsoll i en nättävling dock, det betyder att tävlingen inte är för alla, det är min beef. Hade tvälingen hetat - tävling... 19/12 att skippa socialt umgänge i, upp till, en hel vecka har ingen dött av. förutom kineserna. man kan om man vill och orkar. 19/12
Skicka en rättelse