"Vi får frågan ofta", säger Bioware och tillägger att de är "otroligt stolta" över sitt Jade Empire-spel från 2005.

Actionrollspelet #Jade Empire släpptes 2005 till Xbox, Windows och Mac. Sedan dess har det varit tyst om #Biowares äventyr inspirerat av den gamla tidens Kina.

Kommer det någonsin en uppföljare?

– Hahaha – vi får den frågan ofta, säger Biowares Mike Laidlaw.

– Grejen med Jade Empire är att det är ett av våra varumärken, det finns där, och är något vi är otroligt stolta över. Det gjorde ett så bra jobb med att bygga upp den här fantastiska världen.

– För tillfället är inget utannonserat. Men på lång sikt skulle Jade Empire kunna göra en comeback. Vi får se hur det går.

Nyligen släppte de kanadensiska rollspelsutvecklarna #Dragon Age II – ett spel som delat er läsare i två läger. Vad vore dina förhoppningar inför ett möjligt Jade Empire 2?

Bild: Jade Empire när det begav sig.

Gällande kotor 2 finns det patcher och moddar man kan lägga till så spelet blir som det faktiskt var tänkt. 15/03 Detta är det enda chinchong spel jag verkligen gillat! En uppföljare tackar jag inte nej till! :) 15/03 Det var ju dock inte Bioware som gjorde KotOR 2 utan Obsidian om jag inte minns helt fel. Och tyvärr fick dom inte tillräckligt med tid för att göra slutet av spelet till vad det borde varit :( Angående Jade Empire så är det ett underbart spel, tur att... 15/03 Jade Empire 2 är väl ett rätt bra val för Bioware med tanke på Dragon Age 2. Kort och mer action betonat. 15/03 Jade empire är som folk sagt ett spel med bra idéer men kasst utförande. Gick lite utför i slutet också. 15/03 Jag körde aldrig Jade Empire när det kom ut, jag satt fortfarande och monsterspelade Knights of the old republic och var sur att Bioware inte utvecklade 2an själva^^ 15/03 Håller med Avtr spelet hade bra idéer men inte allt för bra utförande svåra och krångliga kontroller är ett av problemen med spelet. Men visst det finns mycket att förbättre på man kan ju hoppas att om de gör en två att det blir bra. Men jag är väldigt... 15/03 Jag tycker nog Jade Empire är ett något habilt hantverk. Det fanns bra idéer i det spelet men utförandet var sådär. 15/03 Folk som klagar på Jade Empire har aldrig spelat det, kan jag garantera. Fantastiskt bra spel! Rekommenderas något enormt! Och jag gillar inte ens "asien"-spel 15/03 Tror nog bästa vore om man upplöste bioware och la ner dem, för deras spel blir bara sämre och sämre hela tiden. Kotor var väldigt bra Kotro 2 var inte alls lika bra och Kotor 3 skulle nog bli som Dragon Age 2 vilket är mitt sämsta köp av spel på väldig... 15/03
Skicka en rättelse