Den femte och sista dagen av FZ:s skattjakt är här. Vi avslutar med ett förstapris som inte går av för hackor - en lcd-tv på 40 tum. Du kan det säkert vid det här laget men för säkerhets skull går vi igenom förutsättningarna igen: surfa runt på FZ:s olika avdelningar och håll ögonen öppna efter skattjaktssymboler. När du ser en klickar du på den, varpå du får en enkel uppgift att lösa. När du gjort det får du poäng och det är bara att surfa vidare i jakt på nya symboler. Flest poäng när dagen är slut vinner.

Tävlingen börjar nu vid sjutiden på morgonen och pågår som längst till midnatt (exakt tid kan vi inte ange, symbolerna slumpas fram). Några matnyttiga jakttips:

- Kolla noga på hela sidan. Symbolerna flyttar runt.
- Surfa runt på olika FZ-sidor. Att sitta och uppdatera samma sida ger få eller inga symboler.
- Öppna inte en mängd sidor samtidigt. Du kan då missa en symbol, och då dröjer det en tid innan nästa dyker upp (du har 60 sekunder på dig att svara när en symbol dyker upp).
- Om du har problem att se texten i frågerutan, tryck refresh-knappen för att få en ny text. Alternativt använder du ljudknappen strax intill.

Vad är det för TV då? Har fått för mig att det är en Samsung LE-40A656.. nån som kan bekräfta? 24/12 GZ! 22/12 Där har vi vinnaren! Han som kan samla poäng, men samtidigt fixar med hushållssysslorna!! :) Fast postade brev är väll inte speciellt krävande... eller? -.- 22/12 Grattis till vinnarna. Dock är jag den värdiga vinnaren då jag igår började tävla från 13:00, diskade en enorm disk, tvättade och torkade flera maskiner kläder, storstädade (även sängen), lagade mat och postade brev. Ändå hamnade jag på ett antal hundra... 22/12 Satanski får man fråga vilken taktik du använde? :) Den visade sig vara väldigt effektiv iaf :P 22/12 just nu så har jag ingen, blixtvik har trasat ned sig :), men jag har riggat upp min wlan router som mottagare till min kompis wlan som bor i huset brevid och han har 100/10 :) 22/12 Ni säger att dom har två gånger så mycket mer poäng men då finns det ju bara en förklaring? En tog en symbolspoängarna och.. top 1 och 2 tog två poängs :) Lättare än så blir det inte? 22/12 Ett sätt som jag hittade att snabbt samla poäng på var genom att sätta bookmarks på i stort sett hela sidan och sedan välja "Open all in Tabs" så fort det fanns symboler. Men detta krävde lite mer bandbredd än vad jag har i tillgång, så jag struntade i... 22/12 Kommer inte ihåg hur mycket score jag fick, men det var väl kring 140-160, :D Om jag hade h4xxat hela gårdagen hade jag nog klarat mig till topp 10, kanske? Men no encouragement för plats 10. Grattis till satanski för TV:n, säkerligen ett trevligt tills... 22/12 Nä, jag hoppas verkligen inte att det är något fusk som ligger bakom dem höga poängen. Kollar man på vinnare från torsdag - lördag har vinnarna i gårdagens skattjakt alltså ~2 gånger så mycket mer poäng. 22/12
Skicka en rättelse