Vad är det som är avlångt, vibrerar och skuttar omkring på ett vanligt skrivbord? I senaste gameplayrullen från Duke Nukem Forever löses mysteriet.

Helvetet har fryst till is, det är i princip bara att spana utanför fönstret i stora delar av Sverige. Alternativt att notera att #Duke Nukem Forever trots alla om och men till slut kommer nå butik om ungefär en och en halv månad. På den senaste gameplayrullen - från PAX East - ges du möjlighet att se hur Duke skjuter på saker, spanar in diverse attiraljer hoppandes på bord och tjejer i skolflickeutstyrsel som härmar katter.

Jo det är väl så - men det är något störigt att se hur vissa människor enbart verkar skriva inlägg för att gnälla, Ofta på spel som de faktiskt inte har något intresse för. Nu syftar jag inte specifikt på Duke Nukem utan alla spel överhuvudtaget. 22/03 Han gillar att gnälla, så låt honom gnälla. Hans folk fungerar så. 21/03 Asso bjosarn. Nu har jag sett en del inlägg av dig i diverse Duke threads. Om du nu stör dig så mycket på spelet och dess "humor", varför inte bara skita i spelet och skita i att kommentera det? 21/03 "im from Las Vegas and I say kill em all" Starship troopers? Las Vegas istället för buenos aires Edit: Ah, såg att Slutbossen också laggt märke till det 21/03 Ett spel man måste lira helt klart. Dock vet jag inte om det överlever sitt enorma hype. 21/03 Tycker det ser helt ok ut för att vara ett konsollifierat spel, fan va folk klagar hela tiden på hur spelen ser ut. Säg mig då vilket spel som är så otroligt mkt snyggare (förutom BF3) o säg inte crysis 2, de ser presix lika "skitit" ut som vilket annat... 21/03 Made no sense.. eller jo, men det låter som att du menar att man borde släppa (låta bli) Duke! ;) Men ah, då några av personerna som arbetade på spelet fick gå ifrån både bostad och annat bara för att dom inte ville låta Duke dö även efter att 3D Realms... 20/03 Ska bli kul o se vad det blir av Hertigen, men från vad man sett är verkar det inte bli mycket mer än ett fisljummet spel med macho-humor. Känns som detta spel redan gjort sin kulturella insatts i och med den legendariska förseningen då det skapade en... 20/03 England, från HMV. 440 kr tror jag det blev inklusive frakt. 20/03 Nya serier? DEt där är ju bara uppföljare och serierna känns inte direkt nya, speciellt inte BF och MAss Effect :P 20/03
Skicka en rättelse