Vad finns det egentligen för flerspelarfunktionalitet i hertigens återkomst? Vad sägs om exempelvis CTB - Capture The Babe?

#Duke Nukem Forever är på väg. Det är på riktigt så att säga. I senaste Official Xbox Magazine har det dykt upp information om hur flerspelardelen i spelet kommer se ut. Till att börja med är det #Piranha Games som står för utvecklingen av delen, och i stil med i princip alla andra stora förstapersonspangare på marknaden kommer du gå upp i nivå, få tillgång till fräcka attiraljer och så vidare.

Spelartaket på Xbox 360 är 8 spelare, och det är i skrivande stund oklart hur det kommer se ut när det kommer till Windowsupplagan. Vid släpp kommer det finnas tillgång till tio olika nivåer, som kommer kunna spelas över fyra olika spellägen. Det finns deathmatch (Dukematch), team deathmatch (Team Dukematch), king of the hill (Hail to the King) och capture the flag (Capture the Babe - tjejerna kan ibland hitta på saker när du bär dem). Bland annat kommer en nyversion av #Duke Nukem 3D-nivån Duke Burger dyka upp, där spelarna blir miniatyrer som springer omkring i en gigantisk värld.

Du kommer i flerspelarläget även få tillgång till bland annat jetpacks och hologram (holodukes). Vänta dig ett demo på flerspelarläget en bit innan spelet släpps. Inte helt oväntat om det inräffar den första april. Det känns per definition mest passande.

jag förnekar inte att Duke 3D var ett fantastiskt kul multiplayerspel, för det var det sannerligen. därimot så är Duke Forever inte ett multiplayerspel, och dagens spel är updelade i singleplayer / multiplayer spel i mina ögon. klandra det på vad man... 22/03 Fler spelare tack 21/03 Om dom nu väljer att ha med whiteboarden även i multiplayer, ja då jävlar kan det nog bli riktigt roligt ;) kan tänka mig när folk kommer stå och läsa eller skriva/måla egna saker på den samtidigt som någon annan springer förbi och spränger dom i småbit... 21/03 Det är orginellt jämfört med DM/TDM. CTB är, likt det jag slafsade ihop ovan bara en omsmyckad variant av något redan väletablerat, i detta fall CTF. Och CTF finns i så gott som varenda fps idag också. CTB är det enda som visats från detta som ger någon... 21/03 Japp, samma här, massor av MP på hemsnickrade banor, jag och brorsan gjorde snuskigt många banor för både SP & MP som spreds på nätet. Kommer Duke a 2011 få Modtools? :P 21/03 Touché! =D 21/03 haha ja inte blir det game of the year men det kan ändå va årets spel i nostalgisk bemärkelse! Förutsätter att spelet är skit grafiskt och har en förlegad fps-spel uppbyggnad, men har man väntat på nåt gott i 12 år så klart man måste spela skiten. Ett... 21/03 Ett riktigt fattigt MP-läge med andra ord. 21/03 samma som sist? frysstråle bössa, krymstråle bössa, maskingevär, dynamit och fyrpipigt raketgevär? ;) 21/03 Capture the babe låter som en hit i genusvetarkretsar.. Bästa vore om spelet faktiskt är bra. Känns som att förväntningarna är ganska låga vid det här laget.. allt bättre än mediokert hade ju varit fantastiskt. 21/03
Skicka en rättelse