Grundaren Frank Pearce tror att klickfesten kan få World of Warcraft-prenumeranter att byta spel.

I flera år har det snackats om "#world-of-warcraft|"World of Warcraft"-dödare" men de flesta har nog kommit till insikt att det är väldigt svårt att rubba kungen av massiva onlinespel. Förutom #Blizzard själva då. De arbetar som bekant på ett nytt spel med kodnamnet "Titan" och många har spekulerat i om det blir spelet som får glöden i Azeroth att falna.

Frank Pearce, en av grundarna av den omåttligt populära spelutvecklaren, tror dock att faran för urholkning ligger närmre än så. Redan #Diablo 3 kan komma att kannibalisera på prenumerantstocken då det enligt honom är en "liknande upplevelse". Det är också oklart om Blizzard kommer att släppa något i år. Kanske vore det taktiskt att få ut ännu en expansion till det sex år gamla spelet innan helvetets demoner släpps lös. Vi saknar dock releasedatum för både nästa tillägg, Diablo 3 och såklart #Starcraft 2: Heart of the Swarm.

Ha ha....ja där har du verkligen en bra länk. Så sant så sant. Jag menade dock Diablo 3 vid närmare eftertanke :) 22/03 @Markus13 Du spelar mage konstigt att du äger allt, det är du som är noob som spelar mage. kek! 22/03 Visserligen är båda spelen Fantasy RPG med jag skulle vilja påstå att likheterna slutar där. WoW har annan grafisk stil, helt annan story, betydligt annorlunda kontroller, är offline/småskaligt online mot WoW som är ett MMO, annat upplägg med quests mm.... 22/03 Håller med. speciellt SWTOR, när Star Wars har så stor kundkrets, Även personer som inte spelar WoW (jag) kommer köpa Diablo3, tror att de kommer tjäna bra på D3 om de släpper det runt sommaren nästa år. 22/03 Inte för att jag själv spelar WoW för tillfället, gått över till Rift, men hur kan ett spel som har 12 miljoner betalande konton vara döende? Med tanke på att de ökat antal spelare, inte minskat, så kan det ju logiskt sett inte vara döende :) Sen om DU... 22/03 Är det verkligen bara jag som tycker att WoW är ett bra spel? Inte för att jag spelar längre men jag har minsann aktiverat mitt konto från och till genom åren. Det är inte omöjligt att det händer igen så småningom. D3 är ett separat spel och de som säge... 21/03 Spela roll alla pengar går ju till Vivendi i slutändan iaf :P 21/03 Enda saken jag spelar wow för är att äga noobs med min mage är så himla skoj;:D Då jag låter en kusin spela mestadelen av tiden o han betalar speltid så är jag nöjd Wow=gratis men det jag bara orkar är fan plugg + film^^ 21/03 Varför jo av wow får dom pengar från alla spelare så varför bry sig när dom redan får vad dom vill ha. Har aldrig och kommer aldrig att spela wow jag vill att dom ska göra diablo/warcraft/starkraft spel bara. Wow=diablo/warcraft/starkraft dödare. 21/03 Jag kommer gå över helt till D3. I och för sig har jag redan nu nästan helt sluta spela WoW, så... 21/03
Skicka en rättelse