Den stängda betan av nyversionen av All Points Bulletin har i tre veckor vart igång i USA. Inom kort ska det dra igång i Europa, och redan nu förbereder sig utvecklarna för den öppna betan.

Omlanseringen av #APB: All Points Bulletin är igång för fulla muggar. Det nya utvecklargänget utvecklarbloggar om den tredje veckans stängda betatestande och påpekar att det sannerligen närmar sig europeiskt betatestande inom kort. Än mer intressant torde det ändå vara att teamet faktiskt inte är mest fokuserade på den stängda betan, utan arbetar än hårdare på att få igång den öppna betan.

Nu är det 25 000 amerikaner som spelar, och minst 25 000 européer kommer ges tillträde när det drar igång i vår del av världen. Bjorn utlovar även att alla som ansökt till den stängda betan kommer ges tillgång till spelet innan den öppna betan drar igång. Som tack för hjälpen, så att säga. Värt att tänka på är att över 250 000 har visat intresse för spelat, så mycket är att vänta händelsemässigt inom de närmsta veckorna.

Är du sugen på nyversionen av APB?

Så det är därför det bara fanns US servrar uppe ^^ Blir skönt att slippa 400MS när man spelar ;P 22/03 Wow fint skrivet! Closed beta av ett tidigare "färdigt" spel ja! Hoppas verkligen de får till det här spelet! :D 22/03 Är med i den öppna betan. Dem bjöd in några europere för att testa delayen. Det fukar lite sådär det är inte super laggigt. Den stängda betan kulle förövrig bara fixa dem missa server spikarna som RTW inte lyckade fixa. G1 Har lyckats ganska väl med det... 22/03 Även jag är med i den stängda betan. Var med i RTW's stängda beta också. Än så länge så har jag inte märkt så mycket som förbättrats eller försämrats. De säger ju själva att allt det som kommer göra APB annorlunda, kommer ju i den öppna betan. Vi får... 22/03 Vill ha detta spel till 100%! 22/03 Spenderade sjukt många timmar med att rapportera buggar, komma med förslag och rösta på andras förslag om hur man ska förbättra spelet. Allt blev totalt ignorerat, av alla fantastiska idéer jag läst på forumet använde dom sig inte av en enda. Därför spe... 22/03 Xrick, hoppas du raporterar allt du tycker inte funkar bra och buggar, det är det man gör som beta testare. 22/03 Xrick du e just hel j**la dum i huvudet det e ju closed beta klart allt e lite fu**at som vissa andra som spelar det tycker dom har förbättrat det mest fast vissa saker måste dom fixa som dom nog kommer göra till open beta öppnar hoppas jag men jag tyck... 22/03 Jag kom in i den stängda betan. Spelet är sämre än förut. Samma spel fast man måste betala för alla saker ingame, med andra ord väldigt begränsat 22/03 Det är det inte imho. Visserligen är det bara en amerikansk server igång nu så man får 250 ping om man sitter i europa, men det känns som att de har spenderat för lite tid på att fixa till det, och den tid de väl har spenderat har gått åt helt fel saker... 22/03
Skicka en rättelse