Den senaste expansionen får snart godis i form av mer utrustning till The Last Stand-läget. Och achievements. Achievements!

Förvänta dig möjlighet att skaffa 12 nya achievements till #Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution den 6 april, meddelar utgivaren #THQ. Dessa achievements är bundna till The Last Stand-spelläget där du och upp till två andra spelare har varsin hjälte som ska överleva vågor av fiender. Genom att lyckas klara av dessa achievements (framgångar, svenskt nog) låser du upp ny utrustning som i sin tur ökar variationen i spelläget, så att du kan hitta än mer sätt att ta dig vidare på. Priset för detta? Noll kronor. Gratis.

Vår recension rekommenderar Retribution. Vad tycker du?

Om man tänker på det så, då har du ju 100% rätt. Jag kanske gnällde lite för tidigt för mitt eget bästa. Man lär sig varje dag... 23/03 Haha, jag gillar såna här ordduster själv dock. Jag är nog också lite "fånig" då, skulle man kunna säga. Jag håller med dig, men i och med att achievement i detta fallet är ett "gamer-begrepp", får det även en helt ny betydelse gentemot ordets rent obje... 23/03 Sant. Men jag tänkte mer på ordets betydelse än själva gärningen dock. Om du har en achivement som inte kräver arbete så är det igentligen i ordets betydelse inte en achivement. Då använder du ordet fel. Men bara fånar som jag som bryr dig. 23/03 Dawn of War var knappast något strategiskt mästerverk. Matcher i det spelet resulterade bara i ett totalt clusterfuck följt av "du anfaller mig, sen anfaller jag dig". 2 linjer som möttes, typ. Sen handlar det inte om hur många enheter ett spel har, uta... 22/03 kan inte säga att dom gick framot dom bara gjorde en rcs(realtimecommandostrategi), spelet har färre enheter inget basbyggande. inget flyg tycker dom har gått bakåt om något. Retribution är första gången jag tycker dawn of war 2 har haft ett ok antal... 22/03 Släppa samma spel 2 gånger är inget roligt. Tycker det är bra att Relic går framåt och utvecklar ett nytt spel istället för att släppa samma skåpmat år ut och år in. DoW II är ett lysande spel. Däremot så finns det saker att fixa till. Exempelvis det... 22/03 sigh inget riktigt dawn of war spel, lika tråkigt som alltid need dawn of war 1 med denna grafik o fler spelare, 22/03 Har man köpt Black ops har man köpt ett Mw2 achivement pack. 22/03 Jodå, men att säga att alla achievements i spel vore innebörden av hårt arbete är väl också lite att ta i :) Flera sidor på myntet! 22/03 Achievements = Framgångar? Åstadkommanden, bragder, bedrifter eller prestationer låter väl bättre? Ordet framgång innehåller inte innebörden av hårt arbete så som de andra orden gör. En framgång kan komma av sig själv. Fånig sak att gnälla om men jag... 22/03
Skicka en rättelse