THQ:s omtalade FPS Homefront säljer över en miljon exemplar under första försäljningsveckan.

Över en miljon exemplar har sålts under första försäljningsveckan av #THQ:s storsatsning #Homefront. Siffrorna inkluderar både USA, Europa och Asien.

Enligt THQ har spelet också haft den, kommersiellt sett, största lanseringsveckan hittills under 2011 i Storbritannien. Totalt har 2,4 miljoner exemplar skeppats ut.

– Vi är väldigt nöjda med stora leveranser [skeppade spel] och försäljning världen över, och vi fortsätter att fullfölja nya återförsäljarbeställningar för spelet över hela jordklotet. Homefront har helt klart slagit an en sträng hos spelarna och vi är absolut nöjda med våra försäljningsresultat hittills, säger THQ-chefen Brian Farrell.

När FZ recenserade Homefront blev det två separata artiklar för singelkampanjen och flerspelarläget. Bäst har försäljningen gått till Xbox 360-versionen.

ja tycker folk som inte spelat mp och som gillar cod o bf ska testa de är helt ok de får en strk 4 av mej men sinle player är inte så bra 30/03 Har spelat klart Homefront nu och jag tyckte spelet var bra för att vara ett fps. Jag spelade PC versionen för grafikens skull men i vanlig ordning använde jag gamepad (Xbox 360 för PC) där det gick. Visst har spelet skavanker som detta oändliga omtjata... 26/03 "Dock har ju jag provat spelet, till skillnad från resten av personerna i denna tråd." - Bra sagt; låter som att alltför många dömer spelet från läckta releaser och/eller skakiga piratreleaser. Upplever inga varken ljud- (vilket tydligen varit ett probl... 25/03 Sorry *shame* Men spelet har fått väldigt mycket kritik för saker som fixats, utvecklarna håller ju ständigt på att patcha/förbättra multiplayer vilket är mer än man kan säga om vissa (Bungie). Sen tycker jag BF har ett oförtjänt bra rykte då de senaste... 25/03 Fast en tvåa utav fem i betyg, borde betyda att spelet inte är "ok". Jag menar, om ett spel får 1, är det värt att köpa överhuvudtaget då enligt er (recensenter). Jag har inte sett ett enda spel under 3 som har varit nånsin värt att köpa, fast å andra... 25/03 Fan Grumble du är lite som zhrooms i battlefield trådarna :D 25/03 Trevligt att de kära piraterna visar sina fula ansikten igen, er kan man då lita på. Ju mer "hardcore PC gaming" desto större pirat, räcker inte pappas pengar till både hårdvara och spel eller är det bristande moral som är problemet? ;) Rätt åt er pirat... 25/03 Recensenter är för snälla. Våga basha! 25/03 eh, nej då.. 25/03 Jo då 25/03
Skicka en rättelse