Återupptäck två gamla Resident Evil-klassiker i HD-tappning i höst.

I höst släpps högupplösta versioner av #Resident Evil 4 och #Resident Evil: Code Veronica via Xbox Live Arcade och Playstation Network. Resident Evil 4 får också bonusmaterialet Separate Ways som lades till i Playstation 2- och Wii-versionerna.

Utöver den uppgraderade grafiken får spelen också achievements/trophies, för er som bryr er om sådant. Resident Evil: Code Veronica släpptes ursprungligen till Dreamcast år 2000. Resident Evil 4 höjdes till skyarna av både fans och kritiker vid Gamecube-släppet 2005.

Inga släppdatum är ännu tillkännagivna för nyversionerna.

Har aldrig kört detta men det verkar ha nice gameplay. 25/03 jag antar att en HD-version av code veronica inte är samma sak som en remake likt den som gjordes till gamecube av RE1. isåfall är det en riktig besvikelse. 25/03 Blir det nåt CO-OP online??? 25/03 Detta är väldigt goda nyheter för mig, skulle vilja ha Resident Evil 4 faktiskt, planerat att skaffa det bra länge nu man om det ska släppas en "HD" version av det hela kommer ju jag skaffa det, ska bli kul. Nog för mig. /Kotou 25/03 Spelade aldrig Code Veronica mer än en kort session hemma hos en polare. Det här blir alldeles för bra! =) 25/03 Code Veronica i HD låter trevligt. Jag köpte det spelet för länge sen till Dreamcast men jag kom inte särskilt långt då det var nåt fel på skivan som gjorde att spelet krashade så fort man gick ut ur första rummet. Eftersom spelet var begagnat redan när... 25/03 +2, fast jag klagar inte på att få Code Veronica i HD =) 25/03 Jag har spelat Code Veronica X, och ja, det är riktigt bra. Alla spel i RE-serien är mästerverk. Men jag saknar RE1 och RE2 i 2011 års grafik så att säga. Saknar Wesker också. =( 25/03 Äger Resident Evil 4 på Gamecube och Wii, Code Veronica på Dreamcast och Gamecube. De bilder som hittils visats från PS360 versionerna av spelen gör mig besviken, först och främst har man totalfabricerat hur icke HD versionerna ser ut (de ser INTE sådär... 25/03 Då lär du bli mycket nöjd med Code Veronica så länge de inte förstör spelet och gör om det till en Third person shotter som 4&5 i serien. Code Veronica var en av de bästa i serien faktist! Dock inte många som spelat det. Äger själv både PS2 och Dreamcas... 25/03
Skicka en rättelse