Multiplayer-kartorna skalas ner till konsolversionerna av Battlefield 3, avslöjar DICE.

Om du tänker spela Xbox 360- eller Playstation 3-versionen av #Battlefield 3 så får du leva med mindre multiplayer-kartor än pc-motsvarigheten, avslöjar Cerfy. Det beror på, enligt en talesperson från DICE, att konsolversionerna endast tillåter 24 spelare jämfört med pc-spelarnas 64.

Nedskalningarna gäller dock endast markstrider – i luften får konsolspelarna lika mycket utrymme att härja runt i som pc-lirarna. Hur mår du just nu?

Jag kan inte förstå att det alltid ska bli ett sånt "krig" mellan PC och Konsol. Låt folk spela vad de vill istället för att skriva att det ena är bättre än det andra på internet 10 gånger om dagen? Personligen kunde jag aldrig tänka mig att spela ett... 30/03 För mig handlar det om pengar. Vet att pc äger men det kostar. Jag hade lite för höga förväntningar från början. :) 29/03 Jag förstår att vissa föredrar Konsolletc etc. Men jag kan ärligt talat inte förstå de som köper FPS till konsoll som finns till PC också. Jag har spelat BF:BC, BF1943 etc på konsoll, men det var bara för att de inte fanns till PC. Men om man har altern... 28/03 Precis, konsoler har inte kapacitet för fler än 24 spelare, och Dice anpassar kartorna så att de inte blir för stora och det skapas massa dött utrymme. Det finns ju inget tråkigare än att springa i fem minuter och sedan bli plockad av en sniper. Att lir... 28/03 Kan svara på varför pc fan boysen tror att det bara är att kasta skit på allt å alla som inte föredrar pc. Och det är för att dom skriver på pc gamer sidan medans vissa av oss andra skriver på FZ sidan. Dom tror helt enkelt att dom är på hemma plan där... 27/03 Förstår du inte? Det handlar om konsolernas kapacitet. En konsol har inte kapacitet för mer än 24 spelare i BF3 för det är VÄLDIGT gammal hårdvara nu. PC kommer alltid vara bättre. 27/03 Klart dom gör så här för att det inte är optimalt att spela med fler spelare på konsoll. Inget konstigt. 27/03 Med en smäll på truten menar du att Dice anpassar banorna efter spelarantalet? Det låter ju verkligen... hemskt? 26/03 Jag "klagar" för att jag är trött på attityden hos i en del trådar, där inlägg bara går ut på att verbalt bajsa på plattform X för att man själv föredrar Y. Det skapar bara dålig stämning. 26/03 Kons(lol) PC ftw! :) 26/03
Skicka en rättelse