När vi [n=30149 häromdagen skrev] att #EA släppt ett par spel via nätbutiken Steam var det egentligen en ickenyhet här i Europa - spelen fanns bara till försäljning i Nordamerika. Men företaget har uppenbarligen snabbt kommit på andra tankar; med start i dag finns ett par av spelen till salu i "nästan" hela Europa.

Spelen i fråga är #Spore med tillhörande extrapaket, #Mass Effect, #Need for Speed: Undercover och #Fifa Manager 09. Nordamerikaner kan också köpa upp sig på ett stycke #Warhammer Online, vilket Europa får klara sig utan - sannolikt för att spelet ges ut av #GOA och inte EA här. Inom ett par veckor fylls katalogen på med #Mirror´s Edge, #Red Alert 3 och #Dead Space.

Portningar är är tyvärr så mycket hemskare på pc :( .. och i dead space så är det hemska inget plus. 25/12 Som sagt... smaken är som baken. =) Jo jag spelade det på PC... men med min XBOX 360-kontroll inkopplad. Så jag tror inte jag hade gillat det bättre på konsolen. Jo det är sant... bara för att man tycker att ett spel är dåligt på grund av att det inte... 24/12 Ett av årets bästa spel helt klart , perfekta kamera vinklar och lagom skräck, kunde varit lite mer skräck men annars helt perfekt. Körde du det på PC med pc kontroller får du väl skylla dig själv , spelet är helt underbart på 360 iaf. Konstigt sätt att... 24/12 Fast alla har ju inte samma spelsmak som du. Jag tycker ju tex att Mirrors Edge är bland de bästa spelen i år och att Red Alert 3 är fantastiskt roligt att köra med kompisar plus att humor i de fått mig att skratta en del. 23/12 Köper man spelen i butik så får man ju skiva/manual/förpackning till ett lägre pris. Du kan väl knappast hålla med om att det är bra priser på STEAM? Det låter nästan som så när du skriver på det där sättet iallafall. Dead Space? Ett BRA köp? Men det... 23/12 Skulle handla på Steam om det inte var för dom heltokiga priserna, redan innan dom började med 1$=1euro så var det dyrare än i butik... Så kändes inte värt då och känns extremt dumt att handla genom Steam just nu. :( 23/12 Ska du göra ogrundade svepande anklagelser medlemmar på FZ är piratkopierare och försvara ett godtyckligt prispåslag på närmare 40% får du allt ha bra mycket mer argument komma med än "folk gnäller". Som det är nu passar nämligen beskrivningen bäst ditt... 23/12 Spore <- dåligt Mass Effect Need for Speed: Undercover <- uselt FIFA Manager 09 <- ?? Mirror's Edge <-dåligt Red Alert 3 <-dåligt Dead Space Det kommer säkert gå alldeles lysande dåligt, betala överpriser för dåliga spel är ingen populär fritidssysselsä... 23/12 Fan vad folk gnäller , det är kul att se dem som tidigare klagade på Securom nu gnälla på priserna osv osv, alltid något , inse bara att ni inte tänker köpa skiten och vill ha en ursäkt till det. Serri så grymt irriterande, Förövrigt är Deadspace ett... 23/12 Det påstås att detta var ett "misstag" och de ska försöka rätta till det men det kan ta tid. Fan tro't... Säkert är i vilket fall som det blir inga köp för mig heller tills det är fixat. I valet mellan köpa ett spel i kartong med alla tillbehör eller... 23/12
Skicka en rättelse