#Rare har släppt en utlovad patch till #Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Uppdateringen gör spelets dialogtext enklare att läsa, något som efterlysts av folk som spelar på gamla tjocka tv-apparater. För att få hem patchen krävs att du är ansluten till Xbox Live; utvecklarna säger sig jobba på en lösning så att också folk utan dylika konton ska få tillgång till uppdateringen.

Textstorleken rörde upp en del känslor när demoversionen släpptes i oktober. Utvecklarna bad om ursäkt och förklarade att textproblemet inte skulle fixas till fullversionen, detta eftersom det skulle bli för kostsamt. Men nu har utvecklarna alltså skramlat ihop tillräckligt med pengar för att göra frustrerade innehavare av gamla tv-apparater nöjda.

Hade problem med mobiltelefonen i gta 4. Jag köpte då en sådan här xbox 360-dvi kabel och koppla in den i dataskärmen. Kan verkligen rekommendera det till folk som har en bra datorskärm men inget HDTV! 30/12 Gött, men det ska också vara trevligt att sånt skulle komma till andra spel som assassin creed. För övrigt är det rätt stor skilland på priser mellan HDTV och en 360 som köpte begagnat:P 24/12 earthscum: Plasmatv har funnits i flera år, så du kan sluta leta för den skull. Plasma påverkas inte av betrakningsvinkeln på samma sätt som LCD och afungerar perfekt även i mycket extrema vinklar. Dessutom finns det relativt många LCD:er ute på marknad... 23/12 Vet inte vad du kollat på för HDTV's men min Sony Bravia D3550 med 40" S-PVA klarar då det du eftersöker i en TV. Och då lanserades just denna modell för ett år sedan ca. Vad ansluter du din X360 med till din TV? RGB-SCART eller något annat gott? Gissar... 23/12 Mysko.... Jag har en vanlig tjockTV och har inga problem med att läsa texten på Banjo eller Dead Rising eller något annat spel. Bilden är enligt mig riktigt riktigt bra. Och jag tänker inte byta förren det kommer en HDTV utan Ljusskillnader i tv:en så... 23/12 Har inte direkt påstått något sådant. Jag menar att man ska ha den utrustning spelkonsolen är avsedd för. Trevligt för de som det fungerar för ändå givetvis, därför jag uttryckte mig att det var bra att även de med gamla apparater kan spela spelet. 23/12 Du menar alltså att man inte kan se någon skillnad mellan gamla Xbox-spel och Xbox360-spel om man har en tjock-TV? likaså ser då PS2- och PS3-spel också lika dana ut? Enligt ditt synsätt borde ju tillomed PS2-spel se lika dana ut som NES-spel då det ver... 23/12 Det var som sagt min privata åsikt grabbar. =) Har man inte råd så finns det troligen viktigare saker att lägga pengarna på. Men Cane, det med att märka på kartongen låter bra tycker jag. Har för mig man listat på kartongen vilka spel som stödjer 720p... 23/12 För att man vill spela de nya spelen som kommer? Faktumet är ju att en HDTV kostar ju mer än det dubbla av vad konsolen kostar ( iaf en X360). Personligen bryr jag mig inte ett dugg på att det inte är lika snyggt på en gammal TV däremot vill man ju kunn... 23/12 En 32-tums lcd-tv kostar 4500-5000 kronor (tror jag, har dålig koll på tv-priser). Logiken i att man per automatik har råd med det om man har råd med en konsol för ett par tusen är inte direkt glasklar... Nya konsoler gör det möjligt att spela nya spel,... 23/12
Skicka en rättelse