Realism, realism, realism, realism. Så, summeringen av inför-släppet-marknadsföringen slutförd. Ta dig en titt på släpprullen i vårt arkiv!

Realism är något av ett honnörsord när det kommer till racingspelsmarknadsföring. Det är även något ni läsare ofta påpekar överanvänds. När det gäller #Shift 2: Unleashed har det vart brutalt mycket fokus på realism-aspekten och således kan spelet en potentiellt sista gång få tjata kring begreppet lite till. Släpprullen på titeln har äntrat vårt arkiv och det är metallkolosser på hjul som spinner omkring på diverse banor. Är du taggad?

[video=7503]

Varför? De släpper ju fortf. arkadlir, har du redan glömt hot pursuit? De kommer med all säkerhet släppa ett nytt arkadspel i november för er som vill ha. 29/03 Vad har hänt med Most Wanted stuket? NFS shift var ju helt off.. hur ska 2:an bli, samma skit igen?.. vart e arkaden? håll d till dom som kan göra bil realism spel istället... NFS e mest kända för sina Arkad lir, trima, styla, snuten efter sig, som i... 29/03 Hjälmkameran är genialiskt bra, och ökar realismen kraftigt. Fast det tar tid och vänja sig vid att föraren (hjälmen) tittar åt sidorna ibland när man ska svänga. Så man får vänja sig vid det i början, men när man väl gjort det så vill man inte använda... 28/03 Vill ha! 27/03 Synd bara att det är så jäkla tråkigt att spela racingspel på nätet. Går det dåligt, så lämnar dom flesta spelet direkt. Så då kör man helt plötsligt ensam på en bana som tar 10min att spela eller nåt, jäkligt kul. 27/03 Kan säga så här, bästa bil spelet på länge. Klart bättre än ettan. Bilfysiken är underbart bra, ljuden är bra, grafiken superb (även på 360). Kommer införskaffas till pc om det är bra optimerat. Men till 360 är det bra optimerat och kamerorna är superbr... 27/03 *Dregel* Nja, man kanske inte ska bli överexalterad av en trailer, men det ser ut som om man äntligen får spela sk**en ur sin Thrustmaster RGT :DD Hoppas bara spelet stödjer koppling med :/ (3pedaler) 27/03 Skakande kamera låter jävligt nice, ökar realismen en hel del, men det känns även som att det kan komma att bidra till huvudvärk och åksjuka hos många. 27/03 Shift 2: Unleashed, tappat fantasin vid titel val iaf... Porche unleashed anyone?... Kunde tagit, Shift, Shifting tex hehe.. 27/03 Ge mig ett demo först, sedan kan vi diskutera realism. 26/03
Skicka en rättelse