CCP Games presenterar i filmformat hur de tänker sig att EVE Online ska fungera i framtiden när förstapersonspangare blandas in i smeten.

Det massiva onlineliret #EVE Online har en spännande framtid till mötes, om man ska följa #CCP Games förhoppningar. På en ny film från fan-eventet företaget nyligen höll kan du ta del av deras vision av framtiden, när förstapersonspangare blandas med det mer storskaliga rymdkrigandet. Som sagt är detta en ganska avlägsen bild som kommer presenteras för spelarna över tid och således kan du inte vänta dig sådan utvecklad interaktion från början.

[video=7507]

Gillar inte EVE så mycket gillar mer Battlestar Galactica. 05/04 @mr_jingles Jo jag kan hålla med att om man bara oshit den dära webbanner adden ser awesome ut och sen köper man eve och börja spelare så är det kanske inte så lätt att börja spela. men när jag skälv köper /börjar spela spel så gör jag en massa efterfor... 29/03 När EVE nått sin framtidsvision så kanske man kan fundera på att börja spela det, men tills dess så finns det andra roligare spel. 29/03 Spelet suger dock inte, till skillnad från EVE så är det riktigt kul och erbjuder såväl action som inlevelse och variation. Spela EVE är som att botta i Runescape, nån liten klick då och då men ingen egentlig user input = boring. 29/03 Det här kommer bli epic när allt är klart :) Man har ju sina stunder då och då i EVE.. Visst tar man en pause i si då där 3-4 månader, men sen är man tillbaka där igen heh :) 28/03 Det är just så som du säger, som det fortfarande är. Detta är enbart deras framtidsvision om hur de i slutändan skulle vilja knyta ihop EVE, Incarna (nästa expansion som kommer i sommar) och Dust 514. Till en början kommer integrationen med Dust inte... 28/03 Ärligt talat inte intresserad av den delen i spelet, jag vet mycket väl hur det ser ut i allmänhet då en kompis var inbiten EVE spelare och pirat. Inget mmo jag har lirat har haft något på FPS/RTS som är gjorda för PVP, men jag tycker dom sociala och... 28/03 Läste om något liknande 2009 men om jag tolkar det rätt nu så har man lagt om kursen? Innan var det tänkt att ett konsolspels-mmo skulle utvecklas (ett mmo-fps) som utspelas i samma universum som EVE, där högt upp i himlen syns eldstrider mellan PC-spel... 28/03 Jag var för rastlös för att fortsätta spela... Men det ser så himla mysigt ut allting. 28/03 Sonko, som svar till dig så... Visst kan man göra en hel del saker i EvE även som nybörjare, men hur vet nybörjaren det? Problemet är att mycket av det som krävs för att spela EvE och ha kul medans man gör det kräver massvis med förkunskaper. Kunskaper... 28/03
Skicka en rättelse