Bioware bjussar på hur din rustning och utrustning förändras allt eftersom dina Jedi-krafter utvecklas i Star Wars: The Old Republic.

#Star Wars: The Old Republic bjuder på en uppsjö olika klasser, vapen, områden och självklart är Jedis en påtaglig faktor. På senaste rullen från liret bjuder #Bioware på just en djupare Jedi-inblick, där du ser på ett ungefär hur din Jedi rent fysiskt förändras allt eftersom du blir mäktigare.

[video=7508]

Bioware varnar även för betabluffare, akta dig! Kanske är det även av intresse att veta att #Blizzard intresserar sig för titeln.

Var kämpe intresserad efter första trailern vid e3 för två år sedan, sedan har bara allt fler frågetecken och fram för allt har ingame trailerna har sett väldigt ut som vilket mmo som helst. Dessutom ser det aning stelt ut.. Om man byggt och skapat ett... 29/03 Det här ska liras. Men jag hoppas det finns mer gear än det där per klass :) 29/03 Detta ser fortfarande helt för jävligt ut. Hur fan kan dom ta ett sånt bra koncept till story och mmo värld för att göra det till den här skiten? Ojojoj... 28/03 Ser faktiskt bra ut (nu när man vant sig vid hur det ska se ut). Blir mer och mer intresserad. :) 28/03 Undrar hur många Jedis som skurit armarna av sig när de stoppar ner ljussabeln? Såg bättre ut än de tidigare, även om jag fortfarande är tveksam till Clone Wars-stilen. 28/03 Yummy Mummy! Ser bättre ut för var video. 28/03 Tänker som så att dem måste lärt sig av sina misstag vid det här laget. Men främst för att världen, fysiken, ljudet, allt, känns mer realistiskt i SWG än det här gör. Det här känns som Clone Wars figurer man får ur ett flingpaket. Så jag menade att då... 28/03 Det här ser så fruktansvärt stelt ut så jag finner inga ord. Det här spelet känns som det var utvecklat för 10 år sedan och ska släppas nu. Jag får såna Warhammer Online vibbar av detta spel. Otrolig hype, kring en fantastisk IP, men utförandet är urkas... 28/03 SOE mörda ju SWG 28/03 Äsch! Ge mig Sith Warrior progression videon istället! Där snackar vi badass! Skall jag köpa detta spel så kommer min main bli en Sith Warrior, utan tvekan! 28/03
Skicka en rättelse