Nästa Resident Evil låter dig besöka Raccoon City igen, till Windows, Xbox 360 och Playstation 3 redan i vinter.

#Resident Evil: Operation Raccoon City är att vänta till Windows, Xbox 360 och Playstation 3, meddelar #Capcom idag. Du tar dig an rollen som en medlem i Umbrella Security Services - USS - antingen själv, eller som en medlem av fyra i ett kooperativt läge. Ditt syfte i spelet kommer vara att utplåna alla bevis för T-Virus-utbrottet och döda alla överlevare. Bland annat kommer ett av målen du skickas ut för att avrätta vara klassikern Leon Kennedy, och detta i vad som benämns som alla "ikoniska områden" från Raccoon City.

Du kommer ges möjlighet att skriva om historien från förr, då du denna gång kommer uppleva en del händelser från #Resident Evil 2 och #Resident Evil 3 - fast ur Umbrellas perspektiv. Utöver Kennedy och andra "legender" kommer du även hamna i trubbel med USA regering som skickar ut sina egna trupper för att ta reda på anledningen till virusutbrottet och samtidigt avslöja Umbrellas agenda.

För utvecklingen står kanadensiska #Slant Six, vilka i sin tur är mest kända för SOCOM-spelen. Mer information är antagligen att vänta inom kort.

leon s kennedy var som skapad för resident evil serien att döda honom vare som att döda hela serien... 29/03 Hoppas det blir bra, det låter lite intressant faktiskt 29/03 Molotov: Håller med helt! Varför går dom inte tillbaka till det gamla konceptet med zombies och pussel? var så mycket bättre då. 29/03 RE4 är inte dåligt med det är enligt mig inte Resident evil som det bör vara. 5an har jag men inte ens orkat spela, det är grabbarna med sina kompisar som kört igenom det och dom gillade det. Men dom å andra sidan har inte varit med från början och dom... 29/03 4 player coop, mums. Det gillar vi! 29/03 Jag håller tummarna för detta. Jag handlade RE5 på en steam-rea för ett tag sedan, spelade nyligen igenom det i COOP på LAN. Inte precis samma klassiska resident evil som 1-3:an, men ett väldigt kul COOP spel ändå. 29/03 Vet inte vad jag ska säga...skulle hellre spela som en av dom gamla godingarna...typ Barry :D "God Ol'Barry" med hans Colt Pyton och rippa några zombies a new one. Men visst kommer nog ändå spela detta eftersom man spelat resten av spelen :>. Dock så... 29/03 AJ mina ögon, hur kan du säga att RE4 är ett horribelt spel ? jag rankar det top5 bästa spel genom alla tider, sjukt jävla bra spel 29/03 Låter som ännu en tredje person shooter, önskar dom hade hållit säg till den gamla stilen. Men men, får hoppas att det kommer längre ner på vägen. 29/03 +1 tyvärr. En remake av outbreak vore riktigt coolt men det känns smått otroligt. Man ska aldrig säga aldrig, men jag håller förväntningarna väääldigt låga så att man slipper bry sig så mycket när(om) det visar sig vara skräp. 29/03
Skicka en rättelse