Försäljningssiffrorna ljuger inte – Crysis 2 är den största EA-lanseringen i år. Större än Dragon Age II och Dead Space 2.

#Crysis 2 fick #Electronic Arts mest framgångsrika lansering hittills under 2011 i Storbritannien. Det innebär att titeln öppnat bättre än andra storspel som #Dragon Age II, #Dead Space 2 och #Bulletstorm.

Siffrorna kommer från Gfk Chart-Track, som också berättat att 57 procent av Crysis 2-försäljningen i Storbritannien senaste veckan skett till Xbox 360. 29 procent för Playstation 3 och 14 procent för pc, men då är nedladdningstjänster som Steam inte inräknade.

När FZ recenserade tyckte vi att det var mycket bra.

Förmodligen inte nu när de gett sig in på konsolmarknaden, och vi vet ju att de köper om några köper skit :) Gott och gott rykte, 64bit versionen av Far Cry någon? DX10 features i Crysis någon? Mjaaa Crytek har varit rätt jävliga sen dag 1. 30/03 Glömde säga att det är trist det där med konsolifieringen. Har en 360, men på den liras det bara typ Halo och liknande. Man har ju en PC för att få det där extra allt. 29/03 Företagen runt om i världen har lärt sig av Activision: Gör en rälspangare med enformig multiplayer, och det säljer som smör i solsken, oavsett format. Idag är det inte många som vågar stå ut i skaran av spelutvecklare, utan kör på säkra, och i mina ögo... 29/03 Jo det funkar med reklam! men i längden funkar det inte att göra dåliga spel 1an var snygg även far cry på den tiden det begav sig, men dessa konsollfjanterier så kommer dom inte få gott rykte ,så dom förlorar nog i längden , 29/03 Vilken tur jag har då. Flyter på hur bra som helst och längtar efter DX11! Å varför man fastnar för Crysis serien ? För att det är bland det bästa som har kommit ut på PC! Så jävla grymt!!! :) Älskar verkligen den här typen av spel. Och min rigg älskar... 29/03 Nä usch och fy, Crysis 1 var bättre på alla håll och kanter, om inte en aning dåligt optimerat! 29/03 Inte så konstigt, Crysis 2 är ju ett bättre spel än båda ;) 29/03 jag tyckte att MP i första spelet var helt underbart, synd bara att jag upptäckte det så sent. Men crysis2 verkar ju va helt värdelöst i jämförelse. Små banor, få spelare, run n gun. Kul för de som gillar det, synd för oss som föredrar det större mer... 29/03 Nja, PC spelarna hade inte hårdvara nog att spela Crysis 1 så de fick sänka sina krav. Genom att släpap ett "fulare" spel och anpassa MP efter CoD så fick de en större marknad, och alla kunde spela (köpa)... Sen har ju Game sålt spelet för bara några... 29/03 Verkligen ett fantastiskt bevis på användbar statistik detta. 1) Steamförsäljningar saknas för PC. 2) Tror inte jag är direkt ensam om att vänta på DX11-patchen innan jag överväger ett köp. Jag fattar inte hur man ens kan redovisa ren fysisk försäljning... 29/03
Skicka en rättelse