Blizzard-chefen Mike Morhaime säger att Activisions ökände Bobby Kotick är missförstådd. Bonus: högupplösta Bobby Kotick-bilden tillbaka!

#Activision Blizzard-chefen Bobby Kotick har sannolikt blivit spelbranschens minst populära person under de senaste åren, på grund av en rad mer eller mindre lyckade uttalanden. Men #Blizzard-chefen Mike Morhaime försvarar den gode herr Kotick och anser att spelarnas bild av den ökände bossen "inte stämmer".

– Jag har en fördel där eftersom jag känner Bobby personligen och vi har väldigt långa, djupa samtal. Så min syn på honom är inte begränsad till små uttalanden tagna ur sin kontext, säger Mike Morhaime.

– Jag kan berätta att Bobby stött Blizzard väldigt mycket och att vi har ett jättebra förhållande till honom. Jag tror inte den allmänna bilden vissa har av honom är varken rättvis eller riktig.

Mike Morhaime säger också att Blizzard haft fortsatt fullständig kreativ frihet över sina produkter även efter 2008 års sammanslagning med Activision.

Så... nu vet du. Den ständigt leendes Activision-bossen är en alldeles hyvens prick så sluta hacka på Bobby!

Bild: på allmän begäran är den klassiska Bobby-bilden tillbaka.

Vet inte om det kanske har sagts tidigare, men Blizzard har ju varit en av deras störtsa inkomstkällor i flera år. Varför skulle han då inte låta Activision ge dem fullständig kreativ frihet? där är ju inte som att ett blizzard spel skulle sälja dåligt... 10/05 Går bra för Activision på samma sätt som hur Sovjet gick bra ett tag, egen fötjänst och frammåtutveckling på andras uppoffringar. Activision har förstört bra spel genom att exploatera dem och konstant släppa uppföljare, Activision tog död på musikspelen... 31/03 Skönt att slippa skitsnacket om att Kotick och Morhaime båda kommer från Israel. Som Jack Tramiel. Kotick är en shysst snubbe och det går bra för Activision så något måste han göra rätt??? Sluta gnälla! 31/03 Precis, antingen det eller så är folk mer än villiga att köpa samma sak om och om igen, jag har svårt att tro att man kan fortsätta sälja samma sak på det viset i evighet men tiden lär visa om jag har rätt eller fel. Dock tror jag inte de kommer orsaka... 30/03 Alltså, jag tror mycket väl att Kotick kan vara en trevlig person i sig, han är säkert jättetrevlig familjeman etc etc. Det är hans affärsmetoder som är ondskefulla och gör att han konstant kommer tillbaka i spotlight. Och angående "– Jag kan berätta... 30/03 Märker det..... Läs vad jag skrev igen. Det är så till och med att aa(tror jag det var) var bortlåst från ati användare i början men gick att haxxa fram. Alltså så fanns det där men var lite i skymundan som med crytek spelen nästan. Aldrig tänkt som ögo... 30/03 @Fearfox För det första var det aldrig tänkt att SC2 skulle bli ögongodis. Utan ett spel som kunde spelas med bra grafik även fast man inte har den senaste hårdvaran. De ville alltså inte räkna bort någon bara för de hade lite sämre grejer eller tvinga... 30/03 Bobby Kotick: Du vet om ni gör ännu mera recycled content i World of Wacraft med så lite folk inblandat som möjligt så drar ni in ännu mera pengar! 30/03 Jag vill gärna kunna spara bilden på min dator )= Annars nice att se den 29/03 Ja inte fan visar han sin goda sida mot spelutvecklarnas fans åtminstone... 29/03
Skicka en rättelse