God of War-utvecklarna söker erfaren online-programmerare.

En ny jobbposition för en erfaren online-programmerare är nu öppen hos #God of War-utvecklaren #Sony Santa Monica, enligt branschsajten Gamasutra. Det som efterfrågas är en person van att "designa och implementera system och verktyg för att stödja nätverksbehov" såsom in-game-kommunikation, match-making och leaderboards.

Innebär detta att nästa God of War-spel får en multiplayer-komponent? Tidigare delar har som bekant varit 100 procent singelspel. Vad för typ av multiplayer skulle du vilja se i ett eventuellt God of War 4?

Bilden kommer från God of War III.

kan inte se hur de skulle få till en titel på "the other one", den biten är väl utredd i nån av psp-titlarna 30/03 GoW ska enbart vara singelplayer och inget annat! Sen har dom "the other one", som zeus säger i slutet. 29/03 Att det var slutet på historien behöver ju inte betyda att de tär det sista spelet i serien dock... de två PSP-spelen är ju inpackade i storyn så kanske skulle de kunna göra en till prequel? Eller varför inte om någon helt annan karaktär i huvudrollen?... 29/03 Tror mer på något annat än god of war. Då 3:an satte punkt för serien. Kratos döda ju trots allt alla gudarna om han nu inte ska börja jaga ner gudarna i andra religioner :P 29/03 Hoppas och tror inte att det ska användas i ett nytt god of war... har svårt att ens se coop i God of war tbh... Kratos ska vara ensam, det är han mot världen och då skulle det bara kännas fel med en sidekick av något slag... Så förhoppningsvis kommer... 29/03 Tror inte på God of War IV men kanske något inom en ny serie. 29/03 Vad är det som säger att det ens kommer ett till God of War? Har jag missat någonting? Om de skulle lägga till multiplayer så tycker jag co-op låter som den bästa och roligaste lösningen. 29/03 Håller med sniper_NR1, MMORPG tack :) 29/03 Jag trodde God of War slutade med 3an? 29/03 Jag sitter och lirar igenom trean just nu, och fy fasen, här är ett spel som man får kalla episkt utan att förlöjliga ordet! Vem vet, de kanske håller på och gör ett god of war med den nordiska mytologin. Det skulle var härligt =) 29/03
Skicka en rättelse