River of Souls-uppdateringen som kommer imorgon bjuder på en massiv odöd invasion. Se filmen, få informationen.

Imorgon uppdateras #Rift till version 1.1 och samtidigt brakar hela helvetet löst. Alsbeth the Discordant, en ruggigt ondskefull kvinna samt drottning över "the Endless Court" strävar efter världsherravälde. Från och med imorgon och en vecka framåt kommer Alsbeth invadera alla zoner i Rift med odöda arméer. Hur har hon fått tag i dem då? Jo, hon har tagit kontroll över själafloden, "The River of Tears", som härbärgerar alla döda själar i hela världen. Därifrån skickar hon trupper efter, ja, alla. Genom att stå emot dessa horder kan spelare få exklusiva prylar som en spektral-häst samt en förklädnad som får dig att se ut som en odöd.

Därutöver tillkommer en ny 20-manna-räd som endast kommer vara tillgänglig om spelare motar bort Alsbeth tillräckligt väl. Denna räd, med namnet "The River of Souls" låter dig faktiskt ta dig an självaste Alsbeth och då säkerligen få tag i feta prylar.

[video=7532]

Alltid dessa personliga påhopp om ålder. Vad satan spelar det för roll? Jag är 25 år och må vara jävligt barnslig. Jag gillar kiss och bajshumor som i south park. Tror du seriöst att det har någon påverkan på mina åsikter om ett spel? Blir så trött på... 07/04 Haha är du på riktigt eller en seriefigur? Om du kan läsa och tittat i patchnotes 1.1 så förstår du vad jag snackar om.. Sen sa jag att jag kör en Rogue med.. Nä gossen lilla, vad lirar du själv då? Pyro mage äger ju allt sen förra patchen och clerics... 06/04 Oväntat att du som warrior inte har nåt att klaga på. 04/04 Lirar Warrior och Rogue, båda 50 dock mest kör pvp med warriorn, rank 3 31/03 Vad kör du för klass? PvP rank? 31/03 Riktigt fett, skön endgame content! Ang att PvP skulle vara obalanserad är rätt komiskt, dom flesta som gråter över det kör INTE med PvP souls samt har inte ett enda PvP-gear på sig... Dom brukar oxå inte ens nått max lvl.. Bättre spelet är balanserat... 30/03 Antingen är det du som haft tur eller så är det jag som dras med otur. Jag har fallit rakt igenom världen en gång. Det var i en warfront när jag tog upp flaggan. Jag har sett folk fastna i saker, både i warfronts och ute i zonerna, har även själv fastna... 30/03 Desto mer jag spelar RIFT, desto mer gillar jag det :) 30/03 Ja det var ovanligt buggfritt redan i betan. Jag blev chockad hur bra det flöt på. Rift är absolut värt att testa på trots att filmerna är lite väl klyschiga. 30/03 köpte spelet 24 feb lr så och rekommenderar det starkt, det är jävligt bra och jag har inte mött En enda bugg fortfarande =) 9 av 10 ger jag Rift. 30/03
Skicka en rättelse